Home    Schoonheid & Welzijn    4 Moederdag-cadeautips voor je #beautymom

4 Moederdag-cadeautips voor je #beautymom

Verwen je mama met een tool waarmee ze straks zelf kan stijlen, vijlen, lakken … of een massage ondergaan. Zij blij, jij blij! Klaar voor een kapbeurt, epilatie, manicure of massage @home? Yes, please!

Door Vanden Borre Magazine

Kapper @home

Het is niet altijd even gemakkelijk om bij de kapper te geraken. Je haar zelf stijlen? Haal een nieuwe haardroger, stijltang of krultang in huis (voor je mama). Ga je voor een krachtig of een compact model? Of eentje dat 2-in-1 is? Kan, want bij Vanden Borre heb je een ruime keuze uit meer dan 100 tools voor haarverzorging van vele mooie merken, waaronder Babyliss en Philips. Tip: de nieuwste tools stijlen je haar snel, zonder pluizen. Top, toch?

Tip: sommige stylers zijn geschikt om je haar te stijlen en te krullen. Als je beide wil kunnen, komt een model met verschillende opzetstukken het best van pas.

Epilatie @home

Epileren, epileren: iedereen kan het leren. Maar welke vorm van epileren draagt jouw voorkeur? We hebben tools voor een snelle scheerbeurt evenals accessoires voor permanente epilatie op basis van IPL: de nieuwe trend in epilatieland. Maar wat is die IPL precies? Wel, IPL staat voor Intense Pulsed Light: een veilige, snelle en efficiënte behandeling op basis van licht voor zichtbare haarvermindering in slechts 4 weken.

Tip: interesse in IPL? Kies voor een semi-definitief epileerapparaat van merken zoals Braun of Philips.

Massage @home

Je kunt je mama ook blij maken met een massagetoestel voor haar voeten, rug, nek … of heel haar lichaam. Sommige massagetoestellen hebben ook een trillings- of verwarmingsfunctie die spierpijn verlichten, zoals de Revitive Medic Plus.

Manicure @home

Je droomt van zachte handen en voeten met verzorgde, gevijlde nagels? Ga zelf aan de slag met een manicure- of pedicureset. Of wat dacht je van een toestel waarmee jij je eigen gellak kunt aanbrengen op je hand- en teennagels?

Op zoek naar een ander accessoire?

Je ontdekt in ons assortiment “Lichaamsverzorging” niet alleen toffe tools, maar ook alle bijhorende accessoires: van batterijen tot opzettandenborstels en scheerkoppen. Vergeet ze niet in je (online) winkelmandje te gooien als je straks een nieuwe elektrische tandenborstel of scheermachine kiest. 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Onze haardrogers

Onze stijltangen

Onze krultangen

Onze semidefinitief epileerapparaten

Onze massagetoestellen

REVITIVE MEDIC PLUS

Onze manicure / pedicure sets

In hetzelfde thema

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Ontdek Neo QLED: de nieuwste schermtechnologie

Je televisie is niet langer een eenvoudig scherm maar een deel van je interieur, een bron van entertainment, een manier om met vrienden en familie te communiceren of met collega’s samen te werken. Neo QLED, de nieuwste schermtechnologie van Samsung, is ontwikkeld als...

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Klaar voor een nieuwe generatie tv’s?

Aaah, de winter. Buiten is het koud. Een beetje guur. En de nacht overvalt ons vroeg. Het is weer tijd om samen voor de buis te kruipen dus en met je vrienden, lief of het hele gezin te genieten van je favoriete programma’s, series en films. En dat doen we met steeds...

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Hoe sluit je een computer aan op een tv?

Fan van Youtube? En wil je je video's heel graag op een groter scherm bekijken? Of beluister je je Spotify-playlists vanaf je computer, terwijl je tv eigenlijk uitstekende luidsprekers heeft? En als je je pc nu eens zou aansluiten op je tv? Wij hebben daarvoor enkele...

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

De Sony Vlog ZV-1 voor jou getest

Deze week kreeg ik de kans om de Sony Vlog ZV-1 uit te proberen, plus het pack dat speciaal werd ontworpen voor vlogfanaten. Wil je weten wat ik ervan vond en of hij wel echt geschikt is om leuke filmpjes te maken? Lees dan zeker verder!In de doos Bij het openen van...