Het Braun-scheerapparaat Series 7 een week getest

Om dit Braun Series 7 70-S7500CC-scheerapparaat uit te testen, heb ik de hulp van mijn verloofde Glenn ingeroepen. Hij onderhoudt al jaren zijn baard met een baardtrimmer en scheert zijn hals elektrisch. Wil je graag te weten komen wat Glenn van dit toestel vond? Lees snel zijn verdict!

Door Shana

door | 8 december | Schoonheid & Welzijn

De unboxing

scheerbeurt

Bij het openen van de doos is er meteen iets wat bij Glenn in het oog springt: de knappe look van dit scheerapparaat en het prachtige meegeleverde reisetui. Het toestel ligt ook goed in zijn hand dankzij de ergonomische handgreep. En er zitten ook nog allerlei opzetstukken in de doos om de baard te stylen. Dankzij het Easyclick-systeem kan hij makkelijk van opzetstuk veranderen.

De eerste scheerbeurt

scheren 

Dit comfortabele elektrische Braun-scheerapparaat is voorzien van 3 flexibele mesjes die 360° draaien om perfect zijn gezichtscontouren te volgen. Glenn kan zich zo veel beter scheren en hij mist geen enkel haartje. Want zelfs op moeilijke bereikbare plekken zorgt dit toestel voor een gladde scheerbeurt. Denk maar aan de hals of de kaaklijn.

Bovendien scheert Glenn ook veel meer haar weg bij elke beweging dan met zijn oude toestel. Dat is te danken aan de AutoSense-technologie, die de dichtheid van Glenns baard leest en het vermogen automatisch aanpast bij elke beweging. Zo worden alle haartjes vlot verwijderd!

Leuk weetje: het Braun Series 7 70-S7500CC is 100% waterbestendig voor nat en droog gebruik. Hij kan zich dus droog scheren of schuim of gel gebruiken, en dat kan ook volledig in de douche.

Handig reinigingsstation

reinigingsstation 

En om het toestel te reinigen? Wel, bij dit aantrekkelijke Braun-scheerapparaat zit er een SmartCare reinigingsstation in de doos. Dit station op basis van alcohol reinigt het toestel op een hygiënische manier, verwijdert haartjes en huiddeeltjes, laadt ook automatisch op, smeert de messen en selecteert de reinigingsintensiteit voor optimale prestaties, elke dag opnieuw.

Dankzij de Li-Ionbatterij kan Glenn zich tot 3 weken scheren na een volledige oplaadbeurt. Moet het soms wat snel gaan maar is het batterijniveau op een laag standje? No worry, met een snelle oplaadbeurt van 5 minuten kan hij zich weer helemaal scheren. Top!

Handige opzetstukken voor de baard

baard 

Bij het toestel vindt Glenn ook enkele accessoires terug. Het gaat om verschillende opzetstukken om zijn baard te trimmen (baardstijlen van 0,5 tot 7 mm) en een precisietrimmer om snor en bakkebaarden te trimmen. Zo is het eenvoudig om het scheerapparaat te upgraden met nieuwe accessoires.

Het rapport

Braun 

Dit Braun-toestel is echt super handig. Het ziet geen enkel haartje over het hoofd en zorgt voor een aangename scheerbeurt zonder huidirritaties. En dankzij de flexibele mesjes kan Glenn ook snel de haartjes in zijn hals afscheren. Er worden ook enkele opzetstukken bijgeleverd om de baard te stylen. Da’s altijd mooi meegenomen! Bovendien is dit scheerapparaat ook zeer makkelijk om te onderhouden dankzij het reinigingsstation. Kortom, de Braun Series 7 70-S7500CC kan zowel je baard mooi verzorgen en jou een gladde huid bezorgen.

 

BRAUN SERIES 7 70-S7500CC

In hetzelfde thema

De Braun Series XT5100-multigroom een week op proef

De Braun Series XT5100-multigroom een week op proef

Een toestel om je baard te scheren of te trimmen, je randen bij te werken en je lichaamshaartjes mee af te scheren? De Braun Series XT5100 is een alles-in-één elektrisch scheerapparaat en baardtrimmer. Glenn, de echtgenoot van onze blogster Shana, nam de proef op de...

Hoog tijd voor een slim horloge

Hoog tijd voor een slim horloge

Zo maar wat bewegen is niet meer van deze tijd. Sta je een beetje bewust in het leven, dan draag je tegenwoordig bij al je fysieke inspanningen én in rust een smartwatch om de pols. Op die manier ontsnapt niets nog aan je aandacht. En dat is uitstekend nieuws, want zo...

Getest: het Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Getest: het Ultimate Experience-gamma van Rowenta

Mijn collega’s en ikzelf tutten onszelf graag op in het weekend en ook in de week moet het vooral snel en efficiënt verlopen, vooral bij ons kapsel 🤩 Maar welke toestellen zijn hiervoor ideaal? Samen hebben we het nieuwe Ultimate Experience-gamma van Rowenta...