Home    Schoonheid & Welzijn    Een maand met de moood-vernevelaar

Een maand met de moood-vernevelaar

door | apr 5, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Iedereen weet hoe gezond zee- en berglucht zijn, maar de lucht in je wagen is dat veel minder. Daar heeft moood een oplossing voor bedacht: een ultrasoon vernevelaar. Ik mocht het toestel een maand voor je testen. Of ik me nu energieker voel? Dat lees je hieronder!

Uit de doos

moood

In de doos vind ik de moood-vernevelaar, een USB-kabel, twee vullingen van 9 ml, een bevestigingstool voor op het dashboard en een handleiding. Die is vrij kort en neem ik eerst even door. Je leest er wat het toestel is en hoe het werkt, maar vindt ook algemene info over probiotische luchtbehandeling. Interessant om weten.

Ik laad de moood-vernevelaar op op mijn computer via de USB-kabel, maar je kan hem ook in de wagen opladen. Nadien vul ik het reservoir. Dat gaat makkelijk via de meegeleverde trechter.

In de wagen

moood
Eens het toestel klaar is voor gebruik, bevestig ik de moood-vernevelaar aan mijn dashboard.

Af en toe schuif ik de klep zo’n 5 seconden naar beneden en automatisch worden probiotica verspreid. Na 30 seconden stopt mijn moood-vernevelaar automatisch, maar dat vind ik iets te lang.

Hoe het werkt?

moood
De vernevelaar werkt via nano-technologie. Per milliliter bevat de vloeistof minimaal 50 miljoen lichaamsvriendelijke bacteriën. Deze bacteriën hebben een zeer weldadige werking en zorgen voor een zuivering van de lucht in je wagen en nemen de voedingsbodem voor slechte bacteriën weg.

Eucalyptus, munt of geurloos

moood vullingen
Je hebt de keuze uit 3 verschillende vullingen: eucalyptus, munt of geurloos. Ik heb gekozen voor eucalyptus omdat het stimulerend en reinigend werkt en de concentratie bevordert. Na een maand kan ik alvast zeggen dat het zeker reinigend werkt. De andere effecten zullen op termijn pas duidelijk worden.

Heb je extra vullingen nodig? Die kan je makkelijk bestellen op onze website. Kies je favoriet!

Pro’s en contra’s

Voor wie de lucht in zijn of haar wagen wil zuiveren is deze moood-vernevelaar zeker een aanrader. Je installeert hem makkelijk in de wagen en hoeft enkel het klepje af en toe naar onder te schuiven. Dankzij de probiotische werking geniet je na een tijdje van een gezondere lucht in de auto.

+ Makkelijk te installeren in je wagen + Reinigt de lucht in de wagen + Keuze uit 3 verschillende vullingen + Mooi accessoire voor in de auto + Bijgeleverde trechter om het reservoir makkelijk bij te vullen

– De vernevelaar stopt automatisch na 30 sec. Dat is voor mij persoonlijk te lang. – Je moet de vernevelaar wekelijks reinigen met een wattenstaafje.