Home    Schoonheid & Welzijn    Een sportieve lente

Een sportieve lente

door | jul 31, 2015 | Beeld & Geluid, Schoonheid & Welzijn

Zin om deze lente aan je conditie te werken? Neem je deel aan sportevenementen of wil je scherp staan voor de zomer? Probeer nieuwe sporten uit of verleg je grenzen op een eenvoudige manier.

Leg je prestaties vast

Beleef je sportieve prestaties opnieuw en deel ze met je familie en vrienden. Wacht niet langer: koop die action cam waar je al lang van droomt. Hij zal je overal vergezellen, zowel hoog in de lucht als onder water. Dit alles, in high definition. Hoe langer je twijfelt, hoe meer gemiste kansen om je unieke belevenissen te vereeuwigen…

Muziek, dé perfecte sportpartner

Sporten vraagt motivatie. En wat is er beter dan jezelf op te peppen met muziek met een stevig tempo en een goede beat? Loop je alleen? Dan zijn sportoortjes onmisbaar. Ze zijn bestand tegen waterspatten en zweet.

Combineer sportoortjes met een compacte mp3-speler met clip en je bent klaar om te vertrekken. Is zwemmen meer iets voor jou? Ook dan kan je volop genieten van je favoriete muziek. Tegenwoordig bestaan er oortjes en mp3-spelers die 100% waterdicht zijn.

Sportieve lente

Meet je sportprestaties

Welke afstand heb je afgelegd? Hoe snel heb je gelopen en met welke hoogteverschillen? Met een smartwatch, sporthorloge of outdoor gps krijg je antwoord op al deze vragen. Zowel tijdens als na de training geven deze handige toestellen je ongetwijfeld een flinke boost. Eens je prestaties in cijfers zijn vertaald zal je maar één doel voor ogen hebben: nog beter presteren de volgende keer.

Geef eerlijk toe: sommige dagen heb je simpelweg geen zin om te sporten. Het zij zo. Wist je echter dat stappen ook als een “inspanning” kan worden beschouwd? Met een activity tracker tel je het aantal stappen dat je per dag zet. En zo zie je maar: je bent misschien toch iets actiever dan je dacht.

Sportieve lente