Home    Schoonheid & Welzijn    Herfsttrend: wandel jezelf gezond

Herfsttrend: wandel jezelf gezond

door | sep 18, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Wandelen is dé hype van het moment, en het is de perfecte boost voor je lichaam en geest. Bovendien kan je het altijd en overal doen en heb je er geen speciale uitrusting voor nodig. Bye bye excuses, hallo gezonde levensstijl!

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Een halfuurtje een frisse neus halen brengt rust in je hoofd en vermindert stress. Verschillende onderzoeken tonen aan dat 30 minuten wandelen beter werkt tegen stress dan antidepressiva. Extra voordeel: je verbrandt er calorieën mee, bouwt spieren op en breekt vetten af. Bovendien krijg je tijdens het wandelen extra veel zuurstof binnen, waardoor je slaapkwaliteit erop vooruitgaat. En dat is dan weer goed voor een hele hoop andere dingen.

GARMIN VIVOSMART 4        

De Garmin Vivosmart 4 activity tracker zit boordevol slimme functies. Het toestel schat de zuurstofsaturatie in je bloed, bewaakt je hartfrequentie, meet je stressniveau, vertelt je wanneer je het best actief kan zijn en nog veel meer. Perfect om je dagelijkse activiteiten op te volgen!

SAMSUNG GALAXY SMARTWATCHES

Op de Samsung Galaxy Fit en Active krijg je al je fitnessgegevens in een handomdraai te zien. De slimme sporthorloges zijn gemaakt van duurzame, superlichte materialen. Zo beweeg je helemaal zonder zorgen terwijl je je belangrijkste lichaamsfuncties nauwgezet opvolgt.

Samsung, Galaxy Fit, smart watch, activity tracker, stappenteller, fitnessgegevens, sporthorloge, superlicht, lichaamsfuncties

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!