Home    Schoonheid & Welzijn    Hoe win je ’s ochtends tijd?

Hoe win je ’s ochtends tijd?

door | dec 24, 2015 | Schoonheid & Welzijn

Ben je het beu om je elke morgen te moeten haasten? Kom je vaak te laat toe op het werk? ’s Ochtends is het altijd druk: ontbijten, de gepaste kledij kiezen, je klaarmaken in de badkamer… Wij geven je enkele tips om tijd te winnen!

Voor haar

blogJe tanden poetsen, je gezicht reinigen, je kapsel verzorgen, … het zijn maar enkele van de kleine, maar noodzakelijke ochtendroutines. Dames, maak het jullie makkelijker en kies voor toestellen die jullie in een handomdraai de perfecte look geven. Enkele voorbeelden:

  • Een elektrische tandenborstel: voor een nauwkeurige, efficiënte poetsbeurt en stralende tanden in slechts 2 minuten.
  • Een reinigingsborstel: begin de dag met een frisse en gezonde, zachte huid.
  • Een stijltang: ze warmt in amper enkele minuten op en je kan ze ook gebruiken op nat haar.

Voor hemblog2

Ook dat is een feit: zich scheren is een tijdrovende activiteit. Heren, aarzel dus niet om jullie te wapenen met een scheerapparaat van de nieuwe generatie. De huidige modellen zijn efficiënter en bieden talrijke scheermogelijkheden. Kies voor een waterbestendig scheerapparaat, zodat je je ook onder de douche kan scheren. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een antisliphandvat voor een perfecte grip onder stromend water.

Geen tijd gehad om de vorige avond je hemd te strijken? Geen paniek! Je kan dit op twee manieren snel oplossen:

  • Plaats je hemd in de droogkast met een vochtige kous, en kies voor het programma “ontkreuken”, of voor de warmste temperatuur. Na slechts 10 minuten is je hemd klaar om dragen… zonder plooien!
  • Kies voor een verticale ontkreuker: deze is eenvoudig te gebruiken en laat je toe om je hemd snel te strijken, via een steel die stoom verspreidt.

Aarzel ook niet om ‘s avonds alles al voor te bereiden zodat je ‘s ochtends minder werk hebt. Leg je kleren al klaar, was je haar en dek de tafel voor het ontbijt vóór je gaat slapen. En als je je lunch meeneemt naar het werk, maak hem dan ook de dag voordien al klaar.