Home    Schoonheid & Welzijn    Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

We hebben ‘m dubbel en dik verdiend: een zwoele zomer om ‘u’ tegen te zeggen. Laat de voorpret beginnen en haal één van deze toffe draadloze tools in huis die je vakantie thuis én op locatie nog leuker maken.

Door Vanden Borre Magazine

Draadloos virtueel tekenen

De Galaxy Tab S7 (11″) en Galaxy Tab S7 Plus (12,4″) van Samsung is een allround tablet met een verversingssnelheid van maar liefst 120Hz, waardoor je er moeiteloos mee kunt surfen en streamen. Meer nog: het intelligente scherm past de verversingssnelheid aan je content aan (bv. audio, video, games, …) en helpt je zo om batterij te sparen. Schrijf en teken moeiteloos op je tablet met de bijgeleverde S Pen, die in de achterkant van je Tab past.

> 15 uur autonomie

Draadloos je haar stijlen

De Babyliss Cordless 9000 stijltang combineert de revolutionaire MicroHeatingMatrix technologie met draadloos stijlplezier, zodat je overal je favoriete haarstijl kunt nastreven. De stijltang warmt onmiddellijk op en doet een beroep op directe warmterecuperatie voor uitzonderlijk zacht haar. De ultra gladde zwevende keramische platen zorgen daarenboven voor een moeiteloze styling.

> 30 min autonomie, 3 temperaturen

Draadloos je haar krullen

De Babyliss Cordless 9001U en 9002U krultang kun je dan weer gebruiken om moeiteloos de mooiste golven en krullen in je haar te toveren. Maak je keuze tussen een krultang met klem (25 mm) of zonder klem (28 mm). Beide tools combineren de MicroHeatingMatrix technologie met draadloos krulplezier. Het voordeel van draadloos krullen? Een ongelooflijke bewegingsvrijheid en een professioneel eindresultaat!

> 40 min autonomie, 3 temperaturen

Tip: bij de stijl- en krultangen van Babyliss ontvang je gratis een opbergetui, een hittebestendige stylinghandschoen en een verwisselbare lader voor EU en UK.

Mobiel geheugen on-the-go

Klein als een creditcard. Snel als een windhond: de Seagate One Touch SDD combineert een stijlvol ontwerp met snelle USB 3.0 en USB 3.2- overdrachten, continue back-ups voor Windows- en Mac-laptops tot 5TB, plus toegang tot geweldige apps zoals Adobe-apps. Het resultaat? Een mobiele oplossing op maat om je uitgebreide verzameling foto’s en video’s naadloos te bekijken, bewerken, ordenen en rechtstreeks te streamen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

SAMSUNG GALAXY TAB S7 128GB WIFI MYSTIC BLACK

SAMSUNG GALAXY TAB S7+ 128GB WIFI MYSTIC BLACK

BABYLISS CORDLESS 9000RU

BABYLISS CORDLESS WAVING 28MM 9001U

BABYLISS CORDLESS WAVING 9002U

SEAGATE ONE TOUCH 5TB BLACK

In hetzelfde thema

Wij hebben een Chromebook getest

Wij hebben een Chromebook getest

Ben je op zoek naar een lichte, snelle en gebruiksvriendelijke laptop? Dan is een Chromebook die ik onlangs mocht testen misschien wel iets voor jou. In dit artikel lees je alles over mijn ervaring!  Eerste blik op de Chromebook Het ontwerp van het toestel is...

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printer

Voor jou getest: de HP Envy Inspire 7924e-printerHP omschrijft zijn Envy Inspire-modellen als dé thuisprinter voor alles wat je nodig hebt. De “printer voor elk gezin” zou handig zijn voor het werk, voor school en voor mooie creaties, allemaal van thuis uit. Toen ik...

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Hoe maak je tijdens de vakantie plezier met de kinderen?

Blijf je thuis tijdens de schoolvakantie? Of ga je op reis, maar ben je bang dat de verveling onderweg naar je bestemming zal toeslaan? Geen paniek: met onze tips vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een donders leuke vakantie ... en geniet van elk...