Home    Schoonheid & Welzijn    MAMA ME-TIME: 3 beautytrends uitgelicht

MAMA ME-TIME: 3 beautytrends uitgelicht

door | mei 8, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Af en toe de tijd nemen voor een relaxweekend in de spa is zalig, maar laat ons eerlijk zijn: daar vind je als mama niet vaak de tijd voor. Gelukkig zijn er heel wat manieren om de laatste nieuwe trends uit de spa gewoon zelf in huis te halen. Kaarsje aan en relax!

Ontharen met licht

Bij de schoonheidsspecialist is het al langer een trend: ontharen met laser voor een extra langdurige of zelfs permanente ontharing. Wil je extra lang een zijdezachte huid, maar heb je geen zin in een dure behandeling? Met een compact IPL-ontharingsapparaat kan je ook zelf de teruggroei van haartjes op het lichaam voorkomen. Zachte lichtimpulsen vernietigen het haar tot in de wortel en zorgen bij regelmatig gebruik dag in dag uit voor een streelzachte huid.

Minstens 3 maanden haarvrij

Met zijn grote behandeloppervlak garandeert de Philips Lumea Advanced een snelle, pijnloze ontharing. De geïntegreerde huidskleursensor zorgt voor extra veiligheid. Het resultaat: minstens 85% haarvermindering, en dat al na drie behandelingen!

Philips, Lumea, ontharing, ipl, laser ontharing, zijdezachte huid, IPL-ontharingsapparaat, pijnloze ontharing, huidskleursensor

Voetreflexologie

Wist je dat heel wat fysieke ongemakken kunnen verlicht worden door een voetmassage? Op de voetzool eindigen energiebanen die verbonden zijn met de rest van het lichaam. Door de gevoeligheid van die energiebanen te onderzoeken met druk, kan de voetreflexoloog blokkades identificeren. Link die drukpunten aan organen en hun functies, en je weet meteen waar je probleem zich bevindt. Een voetmassage voelt dus niet alleen heerlijk, het kan ook écht wonderen doen!

De DIY-voetmassage

De massagerollers en acupressuurpunten in het Bubble Footcare-voetbad van Lanaform masseren je voetzolen, voor een extra ontspannend effect. De stimulerende luchtbellen en verkwikkende trillingen werken pijn en stress weg volgens de techniek van voetreflexologie.

Bubble Footcare, voetmassage, voetreflexologie, massage voetzolen, voetbad

Beach waves

De beach wave is helemaal terug van weggeweest! Kort, lang, blond of bruin: het maakt niet uit – het nonchalante surferskapsel wordt in welke vorm dan ook dé haartrend van deze zomer. En jij? Heb jij alvast inspiratie opgedaan?

Automatisch krullen en stijlen

De BabyLiss Smooth & Wave is een automatische krultang voor krullen én steil haar. De Auto-Curl technologie zuigt de haarlok zelf op. Na acht pieptonen laat je de grepen los en heb je een gladde, perfect golvende lok. Supersnelle beach waves? Check!

BabyLiss, Smooth & Wave, krultang, stijltang, 2-n-1, Auto-Curl technologie, snelle beach waves

Op zoek naar meer informatie over onze producten of extra cadeau-inspiratie voor Moederdag? Je vindt het allemaal in de nieuwe editie van het Vanden Borre Magazine!
Of bekijk mama’s favorieten: de leukste cadeaus gekozen door mama’s, voor mama’s.