Home    Schoonheid & Welzijn    Maak je mooi voor de feestdagen

Maak je mooi voor de feestdagen

door | dec 26, 2016 | Schoonheid & Welzijn

Vind jij het ook zo leuk om je mooi te maken? Er goed uitzien is heel belangrijk, vooral nu oudejaarsavond voor de deur staat. Hieronder verklap ik jou een paar schoonheidstips om te stralen zonder urenlang voor de spiegel hoeven te staan.

Voor haar

20161220_small_02Heb je steil haar en droom je van prachtige krullen? Geen paniek, we zitten in hetzelfde schuitje! Maar dit jaar heb ik een oplossing gevonden! Gedaan met die vervelende zelfklevende rollers, papillotten of ronde borstels, ik krul mijn haar nu met een krultang. Bang om je haar te beschadigen? Gebruik een hittebeschermende lotion of spray. Wil je snel een doeltreffend resultaat? Ga dan voor een automatische krultang! Je haar wordt pluk per pluk in de tang gedraaid. Super mooi resultaat en héél handig!

20161220_small_05Heb je eerder weerbarstig of onhandelbaar haar? Dan kun je bijvoorbeeld je haar stijlen met een stijltang of stijlborstel. De stijltang zorgt voor een glad en zacht resultaat. Met een stijlborstel zie je je kapsel bij elke kammende beweging gladder worden en geniet je van steil haar op een natuurlijkere manier.

Laat dit jaar je scheermesje achterwege en kies voor een epileerapparaat met grote epileerkop om je haartjes sneller en preciezer te verwijderen of voor een semi-definitief epileerapparaat, je haartjes zullen veel minder snel groeien of helemaal niet meer teruggroeien. Niets mooiers dan prachtige ultragladde benen onder je stijlvolle feestjurk!

20161219_small05Bij feestjes hoort natuurlijk make-up maar vergeet je gezicht en hals niet te reinigen vooraleer je die aanbrengt. Verlies geen tijd en sukkel niet meer met je bril! Haal een vergrotende make-up spiegel in huis. De ledverlichting van zo’n spiegel verlicht perfect heel je gelaat en zorgt ervoor dat je je gezicht tot in de kleinste details kan bekijken. Ik kan niet meer zonder!

20161220_small01Je handen en voeten verdienen toch ook een behandelingskuur? Verzorg je handen en voeten zelf met een manicure of pedicure set.

De feestdagen brengen ook wat stress met zich mee. Je moet de tafel mooi dekken, de hapjes klaarmaken, de taart bakken en je nog helemaal opmaken! Denk eraan, ontspanning is ook belangrijk! Al gedacht aan een lichaamsmassage voor rug en schouders of een massagestoel? Ik heb nogal veel last van stress en dit maakt me veel rustiger. Zeker uitproberen!

Voor hem

20161220_small_01Mannen mogen zich ook opmaken voor de feesten, toch? Ook al geven ze het niet graag toe, ze hebben graag een mooie verzorgde baard en kapsel. En geef toe dames, mannen met baarden zijn toch zo knap. Een mooie baard vraagt natuurlijk wel de nodige verzorging. Kies een makkelijke reinigende baardtrimmer met verschillende opzetkammen. De meeste baardtrimmers kan je bovendien snoerloos gebruiken.

Scheert je man zijn baard liever af? Geen probleem, een elektrisch scheerapparaat zorgt voor een glad scheerresultaat en zal hem dus zeker kunnen bekoren.

Wil hij zijn zijn kapsel zelf onderhouden? Dan gebruikt hij best een haartondeuse die wat krachtiger is dan een baardtrimmer en ook beschikt over een bredere trimkop.

Wil je partner vervelende neus-, oor- en wenkbrauwenhaartjes voorzichtig verwijderen? Hij hoeft ze niet uit te trekken, een simpele neus- of oortrimmer is hiervoor héél geschikt!