Home    Schoonheid & Welzijn    Twee pijnloze weken dankzij Paingone

Twee pijnloze weken dankzij Paingone

door | jun 14, 2019 | Schoonheid & Welzijn

Heb je er ooit al van gedroomd om snel en eenvoudig de pijn te bestrijden? Wel, ik heb de oplossing gevonden! De Paingone-antipijnpen en de Paingone XL-pleister zijn gemaakt om de acute en chronische pijn aan je rug, schouders, dijen, knie of nek te verlichten zonder gebruik van medicijnen. Maar hoe gebruik je deze producten en zijn ze wel efficiënt? Ik geef een antwoord op al je vragen.

Ontdek het Paingone-gamma

Heb je pijn door artrose of reuma? Of heb je bijvoorbeeld last aan je rug of knie, en moet je daarom veel pijnstillers slikken? Goed nieuws! Het is klinisch bewezen dat Paingone, een pijnstiller met elektrische spierstimulatie, een alternatieve oplossing is voor het dagelijks innemen van medicijnen.

De Paingone bestaat als pen of als pleister. Als je de pen gebruikt, moet je de punt van de Paingone Original of Plus op de pijnplek plaatsen en op de knop drukken. Goed om te weten: deze pen werkt ook doorheen lichte kleding.

Gebruik je liefst een pleister? De Paingone XL is perfect voor je boven- en onderrug, je schouders en je dijen. Voor een perfect resultaat gebruik je de Paingone best op een regelmatige en consistente basis.

Hoe gebruik je de Paingone?

Omdat ikzelf geen pijn lijd, mochten mijn mama en mijn partner voor proefkonijn spelen. Mijn mama heeft namelijk last van lage rugpijn door artrose en mijn partner heeft eerder spierpijn aan zijn schouders en soms aan zijn arm. Daarom wilden ze met plezier met mij samenwerken aan deze test.

Ziezo, we zijn klaar voor de eerste test met de Paingone-antipijnpennen. Mijn partner houdt de kleine en lichte Paingone Original in zijn hand met zijn wijsvinger stevig rond de metalen ring geklemd. Hij plaatst de punt van de pen rechtstreeks op de pijnlijke schouder en drukt tot 40 keer de groene knop in. Dit duurt ongeveer 60 seconden. Goed om te weten: de Paingone is effectief tot 15 cm rond de pijnplek. En met de Paingone Plus, de iets grotere en automatische versie, drukt hij gewoon gedurende 30 seconden op de oranje knop en klaar!

Zijn ondervinding bij het eerste gebruik: ‘Waw, echt magisch, de pijn is weg!’ Klopt, dit medische hulpmiddel neemt de pijn weg ook al komen de klachten na een tijdje terug. Het voordeel is dat je het toestel tot wel 5 maal per dag mag gebruiken.

En met de pleister? De Paingone XL is zeer makkelijk te kleven op je huid. Deze pijnstiller is ideaal voor een groter oppervlak als je rug, schouders, dijen… Je hoeft enkel de elektrode op de pleister vast te klikken, het op je huid te plaatsen en het toestelletje aan te zetten. Druk op ON en nadien op de + of de – knop om de intensiteit van de pulsen te regelen.

En hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Wel, bij iedere klik wordt de gewenste plek behandeld met de TENS-therapie.

TENS komt van Transcutane Elektrische Zenuwstimulering (TENS), een wereldwijd toegepaste methode voor pijnbestrijding. Het komt erop neer dat de elektroden verhinderen dat pijnsignalen de hersenen bereiken, waardoor de pijn wordt verzacht.

Wie mag de Paingone niet gebruiken?

Personen met een pacemaker of elektrische implantaten en mensen die aan epilepsie lijden. De Paingone is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen. Gebruik deze toestellen zeker niet op een natte huid of in een vochtige omgeving. Ook niet bij een zuurstoftoevoerapparaat of in de nabijheid van brandbare vloeistoffen. Kinderen onder de 8 jaar mogen er ook geen gebruik van maken. Plaats het toestel best ook niet op je spieren aan de voor- en zijkant van je nek.

Werkt het ook echt?

Ja, absoluut! Ik had het nooit durven denken maar mijn mama en partner zijn erg enthousiast. Dit toestel zorgt voor een onmiddellijke pijnverlichting bij het eerste gebruik en geven hen een uitgerust gevoel. Bovendien kunnen ze deze pijnstillers overal meenemen en hoeven ze geen medicijnen meer in te nemen. Alleen maar voordelen dus! #thepainisgone