Home    Schoonheid & Welzijn    Philips-scheerapparaten Series 7000 & 5000: een week op proef

Philips-scheerapparaten Series 7000 & 5000: een week op proef

Om deze 2 scheerapparaten van Philips uit te testen, heb ik de hulp van mijn schoonvader ingeroepen. Hij scheert zich al een tijdje elektrisch en heeft een brede kennis van scheerapparaten. Wil je graag ontdekken welke indruk de Philips S7786/59 (Series 7000) en S5587/30 (Series 5000) gemaakt hebben? Lees hieronder mijn volledige verslag!

Door Shana

door | 1 december | Schoonheid & Welzijn

Flexibele scheerhoofden

Philips

Deze 2 scheerapparaten van Philips zijn voorzien van flexibele scheerhoofden die 360° draaien om de gezichtscontouren te volgen. Daarom is mijn schoonvader ook zo verrast: hoe flexibeler de scheerkoppen, hoe beter hij zichzelf kan scheren. Zo mist hij geen enkel haartje en kan hij ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals zijn hals, helemaal gladscheren. Bovendien ondervindt hij geen irritaties meer. Er zijn na het scheren geen rode bultjes meer te bespeuren in zijn hals. Kortom, zijn gezicht voelt superzacht aan!

Wet & Dry-functie

scheerapparaten

Mijn schoonvader heeft zich voor de test met beide toestellen droog en ook nat geschoren. En voor een betere glijkracht gebruikt hij scheerschuim of -gel. Hij vindt deze functie echt top, daarom scheert hij zich nu in de douche. Beide Philips-toestellen zijn dus waterbestendig: het is echt easy om ze te reinigen en ze af te spoelen onder stromend water. Met één druk op de knop kan hij het scheerhoofd openen en zo afspoelen.

En qua autonomie?

Ook over de lange autonomie van deze 2 toestellen was mijn schoonpapa heel enthousiast. Tja, dat kan ik goed geloven, hij kan zich namelijk 60 minuten lang draadloos scheren. En na slechts 1 uurtje is het scheerapparaat weer volledig opgeladen. Leuk weetje: als Jurgen zich ’s ochtends toch graag even wil scheren maar het toestel plat is, hoeft hij het slechts 5 minuten in het stopcontact te steken om dan te genieten van een volledige scheerbeurt. Super praktisch!

Philips Shavers Series 7000: leuke extra’s

cleaning

  • Super makkelijke reiniging: de Philips S7786/59 wordt ook geleverd met een krachtig reinigingsstation. Het doel? Het scheerapparaat grondig reinigen en smeren. En dat allemaal in slechts 1 minuut. Resultaat: het toestel zal langer blijven presteren. Bovendien is dit ook het kleinste reinigingsstation ter wereld en het is helemaal draadloos. Het station wordt aangedreven door het scheerapparaat zelf.
  • Handig app voor optimale scheerbeurt: voor een perfecte scheerervaring heeft Jurgen de Philips GroomTribe-app gedownload op zijn smartphone. De verbinding met het scheerapparaat verloopt super vlotjes. De app vraagt eerst om te antwoorden op enkele vragen en hij stelt nadien de beste instellingen in voor Jurgen z’n huid. En tijdens zijn scheerbeurt krijg hij realtime feedback over de bewegingen die hij maakt. Zo kan hij z’n scheerbeurt personaliseren en leert hij nieuwe technieken die zorgen voor aangename scheersessies. Kortom, de Philips S7786/59 streeft naar het beste resultaat!
  • Voor gevoelige huid: zowel de 7000 als de 5000-reeks is uitgerust met de geavanceerde Power Adapt Sensor (Skin IQ-technologie). Hij past het scheervermogen automatisch aan je haardichtheid aan, wat zorgt voor moeiteloos en zacht scheren. Maar de Philips S7786/59 is daarbovenop ook ontworpen voor mannen met een gevoelige huid. De wrijving op de huid vermindert dankzij de beschermende SkinGlide Coating. Resultaat: minder irritaties. Die coating bestaat uit tot 2000 microtechparels per vierkante millimeter en zo de wrijving verminderen.

En dan nu… de uitslag

Series_7000

Mijn schoonvader is aangenaam verrast door het resultaat. Ze verwijderen elk haartje, zelfs de hardnekkigste, dankzij het flexibele scheerhoofd. Bovendien zijn deze scheerapparaten met intuïtief leddisplay doeltreffend en zeer makkelijk in gebruik & onderhoud. En het prijskaartje valt echt reuze mee! Kortom, mannen zullen versteld staan van de Philips Shavers Series 7000 & 5000.

 

Philips Shavers Series 7000

Philips Shavers Series 5000

In hetzelfde thema

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

We hebben ‘m dubbel en dik verdiend: een zwoele zomer om ‘u’ tegen te zeggen. Laat de voorpret beginnen en haal één van deze toffe draadloze tools in huis die je vakantie thuis én op locatie nog leuker maken.Draadloos virtueel tekenen De Galaxy Tab S7 (11") en Galaxy...