Home    Schoonheid & Welzijn    Getest: de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Getest: de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100

Drie weken lang maakte de Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 (HX6870/47) deel uit van mijn ochtend- en avondroutine. Deze elektrische tandenborstel zorgt voor een gezonde mondhygiëne en wittere tanden. Ik nam de proef op de som en testte met plezier dit toestel voor je uit! 😁

Door Shana

door | 11 december

Eerste poetsbeurt

Philips 

In de doos vind ik de opklikbare opzetborstel die ik op de tandenborstel plaats. Het prachtige, slanke, mat zwarte handvat voelt licht en aangenaam aan in mijn hand. Wat mij ook opvalt bij het eerste gebruik, is het prettige gevoel van de opzetborstel op mijn tanden en in mijn mond. Deze tandenborstel heeft ook een stille werking. Ik ben alvast in de wolken!
Ik zie ook dat het lampje van de batterij-indicator op het handvat de batterijstatus aangeeft. Maar de tandenborstel vaak opladen, is niet nodig. Ik kan er tot 2 weken mijn tanden mee poetsen, ’s ochtends en ‘s avonds.

3 poetsstanden

poetsstanden

En wat betekent: ‘Clean’, White’ en ‘Gum Care’? Dat zijn de 3 poetsstanden met elk hun eigen intensiteit. De Clean-poetsstand biedt superieure reiniging. White is de perfecte stand om tandaanslag te verwijderen. En met Gum Care krijg ik een extra minuut om mijn tanden met minder kracht te poetsen, zodat ik mijn tandvlees zachtjes kan masseren. 

Met sonische technologie

sonische technologie 

Dankzij de geavanceerde sonische technologie wordt er water tussen mijn tanden gestuurd en de poetsbewegingen verwijderen tandplak voor een nauwkeurige dagelijkse poetsbeurt.
Good to know: deze technologie is ook geschikt voor mensen met een beugel, vullingen, kronen en facings. Het helpt ook gaatjes te voorkomen en de conditie van je tandvlees te verbeteren.

Wittere tanden

witte tanden

Philips beweert dat ik in slechts één week wittere tanden krijg dankzij de W Optimal White-opzetborstel. Hoe gaat deze tandenborstel dan te werk? Dankzij de dicht op elkaar geplaatste borstelharen zouden mijn tanden binnen een week witter worden. Klopt het ook? Wel ja, na iets meer dan een week zie ik toch wel degelijk het verschil, prachtig! Ik ben echt héél blij met het resultaat: ik sta te shinen voor de spiegel! 😉

De slimme tandenborstel bij uitstek

opzetborstel

Bij het verbinden van deze Philips-tandenborstel met zo’n slimme opzetborstel, detecteert en synchroniseert een technologie met microchip de opzetborstel met de tandenborstel. Zo krijg ik op tijd een herinnering om mijn opzetborstel te vervangen. Want alle opzetborstels verslijten na verloop van tijd. Maar de BrushSync-technologie houdt bij hoe lang ik mijn opzetborstel al gebruik en hoe hard ik poets. Is het tijd om van opzetborstel te veranderen? Dan gaat er een lampje op het handvat branden en luidt er een korte piep. Zo ben ik zeker dat mijn opzetborstel altijd optimaal presteert.

Met handige poetsdruksensor

poetdruksensor

Meestal merk ik niet dat ik te hard op mijn tandvlees druk tijdens het poetsen, daarom blijft deze Philips-tandenborstel altijd alert in mijn plaats. Druk ik te hard, dan maakt de tandenborstel een pulserend geluid om mij te verwittigen dat ik het rustiger aan moet doen

Naar het scorebord

De Sonicare ProtectiveClean 6100 zorgt voor een zachte reiniging met zijn poetsdruksensor en maakt mijn tanden witter, in slechts 1 week tijd dankzij de aangename W Optimal White-opzetborstel. Dat verdient dus een mooie 8/10! Mijn tanden poetsen vind ik nu lekker ontspannend.

 

PHILIPS SONICARE PROTECTIVE CLEAN 6100 HX6870/47

In hetzelfde thema

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

Ik mag (weer) op reis en ik neem mee …

We hebben ‘m dubbel en dik verdiend: een zwoele zomer om ‘u’ tegen te zeggen. Laat de voorpret beginnen en haal één van deze toffe draadloze tools in huis die je vakantie thuis én op locatie nog leuker maken.Draadloos virtueel tekenen De Galaxy Tab S7 (11") en Galaxy...