Home    Schoonheid & Welzijn    Een maand met de Tefal Body Partner-personenweegschaal

Een maand met de Tefal Body Partner-personenweegschaal

door | dec 14, 2018 | Schoonheid & Welzijn

Een ludieke en eenvoudige manier om geleidelijk af te vallen? Haal de geconnecteerde personenweegschaal Tefal Body Partner in huis halen. Zijn voordelen? Deze slimme weegschaal meet de evolutie van je gewicht, vetmassa, spiermassa, hydratatiepercentage en lichaamsafmetingen zodat je makkelijk kunt volgen hoe je figuur evolueert. Kortom, de ideale coach om gewicht te verliezen! Missie geslaagd? Je leest mijn verslag hieronder.

Met handige app

Eerst en vooral heb ik de Body Partner-app gedownload op mijn smartphone (zowel voor Android- als iOS-apparaten) voor een eenvoudige opvolging. Na de installatie heb ik bij ‘Mijn doel’ ingesteld welk gewicht ik wil bereiken en in hoeveel weken ik X-aantal kilo wil afvallen. De app berekent zo automatisch of je doel haalbaar is of niet. Dankzij de Body Partner-app lees ik mijn gegevens via handige dashboards en grafieken om makkelijk de evolutie van mijn gewicht te bekijken en mijn doelstellingen te behalen. Ik heb gemerkt dat mijn gegevens ook beschikbaar zijn in de gezondheidsapps op mijn smartphone. Echt top!

Wist je dat de app ook gratis oefeningen, fitnessbegeleiding en tips van experts biedt? Zo kreeg ik meer motivatie om te bewegen en me aan mijn doel te houden.

Controle over je lichaam

De geconnecteerde personenweegschaal Tefal Body Partner wordt geleverd met een slim meetlint waarmee je 6 lichaamszones (armen, borst, taille, heupen, dijen en kuiten) meet. Elke week heb ik op vrijdag deze zones gemeten met het digitale lint en kreeg ik doelgericht advies en ondersteuning om mijn doelstellingen te kunnen bereiken.

Ik vond het ook belangrijk dat de Body Partner mijn vetpercentage meet. Waarom? Uit wetenschappelijk onderzoek is duidelijk gebleken dat niet je gewicht maar je vetpercentage aangeeft hoe gezond je bent. Hoe hoger je vetpercentage, hoe hoger de kans op hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten…

personenweegschaal_Tefal

Leuk weetje: deze weegschaal beschikt over een automatische gebruikersherkenning voor maximaal 8 profielen, plus 1 gast. Echt ideaal om het hele gezin te wegen!

Ben ik afgevallen?

Ja hoor, de Tefal Body Partner heeft mij geholpen om 5 kilo af te vallen in één maand. Deze personenweegschaal heeft mij dus echt geholpen om te vermageren en sportiever te zijn. Echt een toptoestel dat je motiveert om je doel te bereiken en meer te bewegen. Ik raad het iedereen aan. Het is een echt pareltje in mijn badkamer!

Mijn algemene score: 8.5/10

wegen_Tefal