Home    Schoonheid & Welzijn    Terug in topvorm in 30 dagen

Terug in topvorm in 30 dagen

door | sep 21, 2017 | Schoonheid & Welzijn

Niet evident om na de vakantie je ritme terug te vinden. Maar met een beetje motivatie, wat doorzettingsvermogen en deze tips heb je na 30 dagen weer dat 100% opgeladen gevoel!

Kleine veranderingen met groot effect

Combineer je dagelijkse gewoonten met wat meer fysieke activiteit en je bent al een heel eind op weg. Laat de auto op stal staan voor korte afstanden en ga met de fiets naar het werk. Boodschappen doe je te voet en met een winkelzak in elke hand train je je armspieren op weg naar huis. Iets meer motivatie nodig? De Beats Solo3 draadloze hoofdtelefoon zorgt voor je favoriete soundtrack onderweg, wel 40 uur lang zonder opladen.terug in topvorm

Oefening baart kunst

Je hoeft niet naar de fitness om terug in vorm te geraken. Werk thuis aan je buik- en bilspieren door de plank te doen: steun op je tenen en ellebogen en houd je lichaam stijf als een plank. Oefen tegelijk je armspieren door te pompen. En squats zijn dan weer goed voor je bilspieren: leun naar voor en neem een zithouding aan, maar dan zonder stoel. Wil je zien hoe je het ervan afbrengt? De Fitbit Alta HR geeft je calorieverbruik en je hartslag weer, maar ook hoeveel stappen je doet en hoe je slaapt.30 day challenge

Eet en drink

Met gezond eten en genoeg drinken geef je jouw lichaam wat het nodig heeft. Als je veel beweegt, moet je ook veel drinken: minimum anderhalve liter water per dag. En vijf porties fruit en groenten geven je de nodige voedingstoffen en energie. Geen tijd om te koken? Dankzij de HotblastTM-technologie van de nieuwe Samsung combi microgolfoven maak je in een handomdraai groenten klaar die aan de buitenkant lekker krokant zijn en binnenin heerlijk sappig.

Ontspanning na de inspanning

Vergeet je ook niet te ontspannen na een drukke dag. Stretch je lichaam regelmatig om spierpijn te vermijden. Yoga- of pilatesoefeningen doen wonderen. Maar ook een massage geeft je lichaam weer nieuwe energie: masseer elk deel van je lichaam alsof je het grondig wast.

Helemaal ontspannen? Ga op tijd slapen met rustgevende achtergrondmuziek. De Dabman 100 internetradio van Imperial schakelt automatisch uit op het gewenste uur. Maar hij wekt je ’s morgens ook met je favoriete radiozender om goedgeluimd je dag op gang te trekken.

Ontdek hier onze volledige 30-dagenchallenge.