Home    Schoonheid & Welzijn    Voor jou getest: de Star Wars-scheerapparaten van Philips

Voor jou getest: de Star Wars-scheerapparaten van Philips

door | nov 15, 2017 | Schoonheid & Welzijn

Op 13 december komt ‘Star Wars: The Last Jedi’ uit in de bioscoop. Ter ere van de nieuwe film stelt Philips enkele Limited Edition scheerapparaten voor, elk gebaseerd op een personage uit de film. Mijn collega Ben testte er alvast 2 voor jullie uit. Benieuwd wat hij ervan vond? Lees zijn verslag!

The Force is strong with this one

De SW7700/67 is gebaseerd op de Light Side en het personage Rey. Bij het uitpakken zie ik al met hoeveel aandacht zowel de verpakking als het toestel volledig in Jedi-stijl zijn ontworpen. Zo is de batterij-indicator een lightsaber, en wanneer ik de reisvergrendeling inschakel, zie ik de Millennium Falcon oplichten. Daarnaast komt het logo van de Jedi Order overal terug, tot op de ritssluiting van het hoesje. De verwijzingen blijven wel subtiel, je hoeft dus echt geen diehard fan te zijn om dit scheerapparaat in huis te halen.

Eerst een uurtje opladen, goed voor 20 scheerbeurten. Heb je haast? 5 minuten opladen is al voldoende voor één scheerbeurt. De flexibele scheerhoofden zorgen voor een aangename scheerbeurt. Zowel korte als lange haartjes worden een stuk vlotter meegenomen door de V-Track Precision PRO-mesjes. Ik merk duidelijk het verschil met de scheerkoppen van mijn oude toestel.

Come to the dark side

Op naar de SW9700/67, een scheerapparaat dat Kylo Ren waardig is met zijn stoere, donkere design. Zijn iconische lightsaber doet hier dienst als batterijverklikker. Ik vind ook het logo van de First Order en een TIE Silencer terug op het display. Niet enkel het design is verschillend, en dat merk ik bij het scheren. De scheerhoofden zijn extra flexibel en buigen in 8 richtingen. Hierdoor scheer ik ook vlot mijn hals en kaaklijn glad. Geen rode, geïrriteerde huid meer!

Bovendien zijn er 3 standen beschikbaar: ‘sensitive’ voor een gevoelige huid, ‘normal’ en ‘fast’ voor een snelle scheerbeurt. Zelfs een baard van 3 dagen wordt vlot weggewerkt!

Beide toestellen kunnen gebruikt worden met scheergel of onder de douche. En het onderhoud is een makkie: ik spoel de scheerapparaten gewoon af onder de kraan. Ik ontvang zelfs een seintje wanneer de mesjes gereinigd moeten worden.

Ben jij eerder fan van BB-8? Kies dan voor de SW5700/07. Of kruip in de huid van Poe Dameron met de SW6700/14.

Moeilijke keuze? Voor mij is het meer dan duidelijk… I am turning to the dark side of the Force!

.