Home    Schoonheid & Welzijn    Met zijdezachte benen de zomer in

Met zijdezachte benen de zomer in

door | okt 5, 2017 | Schoonheid & Welzijn

Voel jij je ook zoveel beter als je huid zijdezacht aanvoelt zonder al die haartjes? Maar welke methode om haar te verwijderen werkt nu het best? We vergeleken voor jou 3 scheer- en epileerapparaten uit het Prestige topgamma van Philips.

1. De meest comfortabele

Het scheerapparaat Philips SatinShave Prestige is 100% waterdicht. Ideaal dus om onder de douche die haartjes te lijf te gaan. Dankzij de dubbele scheerbladen heb je in een mum van tijd een zalig zachte huid. En het is nog comfortabel ook.

De ergonomische handgreep ligt goed in de hand en het multiflex-scheerhoofd volgt mooi de rondingen van je benen en lichaam. De kussentjes aan weerskanten van het scheerhoofd zorgen voor een vlotte beweging, terwijl de uiteinden van de trimmer zo gevormd zijn om je tegen schrammetjes en irritatie te beschermen.

2. De meest veelzijdige

Met epileerapparaat Philips Satinelle Prestige blijven je haartjes langer weg, maar het is net zo ergonomisch in gebruik als de SatinShave. Ook waterdicht trouwens. Het toestel is uitgerust met een uniek systeem dat zelfs platliggende haartjes te pakken krijgt. Met het geïntegreerde lampje spoor je zelfs de allerfijnste haartjes op.

Het epileerhoofd uit keramisch materiaal is extra breed, zodat je snel van je haartjes af bent. Met speciale accessoires tover je dit epileerapparaat bovendien om in een massagetoestel of een exfoliërende borstel om dode huidcellen te verwijderen. Zo haal je 3 functies in huis met één toestel.

Extra troef van deze epilator: met het bijgeleverde opzetstuk pak je de meest gevoelige zones zoals de oksels aan.

3. De langst blijvende resultaten

De Philips Lumea Prestige gebruikt lichtimpulsen om je haartjes duurzaam te verwijderen. Met de verschillende hulpstukken pas je het toestel aan om elke zone van je lichaam optimaal te behandelen. De ingebouwde SmartSkin-sensor stelt de lichtsterkte automatisch af op je huidtype voor het beste resultaat. Ook handig: je kan het met of zonder snoer gebruiken.

Blijf niet met je haartjes zitten. Lees de volledige productvergelijking van deze toestellen in het Vanden Borre herfstmagazine.