Zo vlieg je topfit het nieuwe jaar in

Dit is het moment om nog eens echt werk te maken van je goede voornemens! Ben je vast van plan om opnieuw een pak fitter en gezonder door het leven te gaan? Meer en gerichter bewegen, bewuster en evenwichtiger eten en eventueel ook je bloedsomloop actief stimuleren: alle beetjes helpen om binnenkort weer als vanouds te knallen!
Door Vanden Borre Magazine

Presteer op zonnekracht

Garming fenix7 solar

De Garmin fēnix 7 Solar is de meest geavanceerde multisport GPS-smartwatch op de markt. De Power Glass-lens gebruikt bovendien de kracht van de zon om de batterijduur te verlengen tot een ongeëvenaarde 22 dagen. Met de geavanceerde sport-apps en trainingsfuncties ben je perfect gewapend voor elke fysieke krachttoer. In rust helpen hightech sensoren voor gezondheids- en welnessbewaking je dan weer om je lichaam door en door te leren kennen.

 

Slank af in stijl

Terraillon Web Coach Move Blanc + app
De Terraillon Web Coach Move helpt je om met een maatje minder het nieuwe jaar in te stappen. Smart als hij is, kan je hem aan je mobiele toestel koppelen en zo onder meer je gewicht, vetpercentage, BMI en spiermassa bijhouden. Dankzij de persoonsherkenning onthoudt hij bovendien de eerdere metingen van maximaal 8 personen.

 

Beter met twee

Soda Stream glazen flessen

Het premium bruiswatertoestel in het SodaStream DUO Megapack Black springt meteen in het oog door zijn stijlvolle en compacte design. De Duo-functie houdt in dat je zowel glazen 1L-karaffen als vaatwasbestendige plastic 1L-flessen kan vullen. Je krijgt er van allebei twee cadeau. Zo kent je nieuwe, duurzamere leven, waarin je duizenden plastic wegwerpflessen bespaart, resoluut een sprankelende start!

 

Permanente ontharing met IPL

Braun IPL ontharing

Ook selfcare maakt uiteraard deel uit van een gezonde en positieve instelling aan het begin van een nieuw jaar! IPL-technologie (met Intensief Pulserend Licht) is alvast dé manier om grondig komaf te maken met vervelende en hardnekkige haartjes. Braun ontwikkelde een reeks gebruiksvriendelijke ontharingstoestellen die vrouwen én mannen perfect in staat stellen om eigenhandig salonwaardige resultaten te halen. Zoals de Silk-expert Pro 5 PL5115 IPL, dat met maximaal 125 flitsen per minuut ‘s werelds meest efficiënte IPL-apparaat is. Na een behandeling van 4 weken (met 1 beurt per week) geniet je tot 6 maanden van een permanent gladde huid. De SensoAdapt-huidsensor (met UV-bescherming) leest continu je huidtint en past de intensiteit van de flitsen automatisch aan. Zo blijft de balans tussen veiligheid en doeltreffendheid in alle omstandigheden gegarandeerd.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

Garming fenix7 solar

Garming Fenix7 Solar

Terraillon Web Coach Move Blanc + app

Terraillon Web Coach Move

Soda Stream glazen flessen

Sodastream DUO Mega Pack

Braun IPL ontharing

Braun Silk-Expert Pro 5

In hetzelfde thema

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Multimedia: laptops, thuisnetwerken en externe SSD’s

Valt de werkdag thuis of op verplaatsing je soms behoorlijk zwaar? Wedden dat het met de juiste multimedia en een aangepaste technologische omkadering al een pak beter lukt? Investeer in een slim en snel thuisnetwerk Dit draadloze en energiezuinige Smart Mesh Wifi...

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Test: Microsoft Surface Pro 9 tablet pc

Ik mocht 3 weken lang de blauwe ‘Sapphire’ Surface Pro 9 van Microsoft testen. Hieronder vertel ik je alles over de test van deze tablet pc, die je met een magnetisch toetsenbord in een handomdraai omtovert tot een laptop!Unboxing Wanneer ik de stijlvolle, sobere en...

Door ons getest: Samsung Galaxy Book3 Pro 360

Door ons getest: Samsung Galaxy Book3 Pro 360

Samsungs nieuwste laptop, de Galaxy Book3 Pro 360, belooft fabelachtige kleuren dankzij het Super Amoled-touchscreen en is uitgerust met een krachtige Intel®Core™-processor van de 13e generatie. Tijd om hem uit te testen!  Unboxing!  Als ik de doos open, tref ik de...