Home    Schoonheid & Welzijn    Zomer is in: bagage-advies

Zomer is in: bagage-advies

door | jun 25, 2015 | Schoonheid & Welzijn

Het aftellen is begonnen! Over enkele uren, dagen of weken zet je koers naar de bestemming waar je al zo lang van droomt. Het wordt dus tijd om je koffers te pakken. Verplicht zijn je badpak en je toiletzak. Maar vergeet ook de onmisbare accessoires en draagbare toestellen niet. Voor een onvergetelijke vakantie!

1e vereiste: het fototoestel!

Reflextoestel, digitale camera, instantcamera of smartphone: aan jou de keuze om je herinneringen vast te leggen.

Zoek je iets speciaals? Kies dan voor de Fujifilm Instax, waarmee je in enkele seconden retrofoto’s maakt, die je meteen in je agenda of fotoalbum kleeft.

Doet vooral je smartphone dienst als fototoestel? Vergeet dan geen selfiestick mee te nemen, zodat de hele familie kan poseren voor een schitterend landschap of panorama. 
Bereik probleemloos je bestemming

Je bagage is veilig opgeborgen in de koffer van de auto en de kinderen zijn comfortabel geïnstalleerd.  Je bent dus helemaal klaar voor de tocht over autosnelwegen en autowegen. Net op dat moment stuurt je gps je een lange file in, typisch voor de drukste zomerdagen wanneer velen terugkomen en vertrekken op hetzelfde moment.

Wat te doen?

Vermijd verkeersproblemen via real time-verkeersinfo. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van wat er zich op de weg afspeelt en je kunt je traject aanpassen.

Zijn we er al? 

Een partijtje vier-op-een-rij, een land zoeken voor elke letter van het alfabet…Of ze nu in het vliegtuig zitten, in de trein of in de auto, je kinderen zullen zich snel vervelen. Als je met de auto onderweg bent en het is gelukt de files te vermijden, zou het jammer zijn de vakantie te starten of te eindigen in een slechte sfeer.

Wat te doen?

Hou je van videogames? Didactisch of ontspannend, installeer voor het vertrek enkele spelletjes op je tablet zodat je kinderen zich kunnen amuseren tijdens de rit.

Vertrek je met vrienden? Met een leuke quiz-app op je smartphone of tablet heb je uren plezier. Maar let zeker op de weg!

Vermijd storingen

De wet van Murphy is nooit ver weg. Stel je voor: je zit midden in de natuur, klaar om dat prachtige landschap vast te leggen en plots heb je enkel een zwart scherm. De batterij van je smartphone is plat en het toestel schakelt zich simpelweg uit.

Wat te doen?

Neem altijd een draagbare oplader mee. Dit compacte en handige accessoire zal je toelaten om zowel je telefoon als je fototoestel op te laden. Opteer voor een powerbank met een grote capaciteit, uitgedrukt in mAh.

neoxeo_powercase-folio-iph-5-5s_8738440_1.jpg (300×300)

Mooi in alle omstandigheden 

Vergeet op vakantie je persoonlijke verzorging niet. Waar je ook bent, met onze toestellen ben je steeds de mooiste van het strand.

  • De plooibare haardroger: noodzakelijk voor een geslaagde brushing of voor een schitterend kapsel in alle omstandigheden. Verkies je glad haar? Laat je stijltang thuis en neem een klein en licht reismodel mee.  
  • De epilator: het zou jammer zijn je prachtige benen niet te kunnen tonen door de haartjes die gegroeid zijn sinds je aankomst. Met dank aan hun kleine formaat stop je epilatoren in je koffer zonder teveel extra gewicht.   
  • Het reisstrijkijzer: geen valse plooien meer op je hemd of jurk. Dankzij hun compacte afmetingen passen reisstrijkijzers perfect in je koffer. In slechts enkele bewegingen strijk je je kleren op vakantie weer glad.