Home    Thuis    100% PARTYPROOF: eerste hulp bij noodgevallen

100% PARTYPROOF: eerste hulp bij noodgevallen

door | dec 10, 2019 | Thuis

Met de juiste voorbereiding kan je elk noodgeval aan – zelfs tijdens de feestdagen. Wij verzamelden alvast een aantal handige hulpmiddeltjes voor vaak voorkomende stressmomenten.

NOODGEVAL 1
HELP, IK MOET ÉCHT GOED SLAPEN VANNACHT

GOEIEMORGEN! De dageraadsimulator Wake-Up Scents van Lanaform heeft hetzelfde effect als daglicht en synchroniseert zo je biologische klok. Samen met de verspreiding van etherische oliën vormt dat de perfecte combinatie om heerlijk rustig wakker te worden.
Lanaform, dageraadsimulator, wake-up scents, daglicht simuleren, synchroniseren, biologische klok, etherische oliën, rustig wakker worden

 

OP TEMPERATUUR De extra stille Rowenta Silent Comfort 3-in-1 kolomventilator zuivert de lucht en houdt je koel in de zomer en warm in de winter. De Air Filtration-technologie filtert stof en partikels tot 500 micron en zorgt zo voor zuivere lucht en minder geurtjes – voor een zorgeloze nachtrust.
Rowenta, Silent Comfort 3-in-1, kolomventilator, lucht zuiveren, koeling, verwarming, air filtration-technologie, stof filteren, zuivere lucht, minder geurtjes, betere nachtrust

NOODGEVAL 2

HELP, IK BEN MIJN FEESTKLEDIJ

VERGETEN WASSEN!

SLIM DOSEREN De Siemens WM16W642FG iDos-wasmachine doseert het wasmiddel in jouw plaats en helpt je zowel water als wasmiddel te besparen. De Fuzzy Logic past het waterverbruik, de wastijd en de temperatuur automatisch aan voor de meest efficiënte wasbeurt.
Siemens WM16W642FG, iDos, wasmachine, doseert wasmiddel, wasmiddel besparen, fuzzy logic, waterverbruik aanpassen, wastijd aanpassen, temperatuur aanpassen, efficiënt wassen

 

TURBOWASJE De Samsung WW91M642OPW/EN-wasmachine met QuickDrive-functie maakt elke wasbeurt tot de helft korter. En staat de wasmachine al aan, maar ben je toch nog iets vergeten? Dan kan je dankzij de AddWash-opening in de deur nog stel een kledingstuk toevoegen.
Samsung, WW91M6420PW/EN, wasmachine, quickdrive-functie, add wash opening, extra kledingstuk toevoegen

 

EXTRA ZORG De Bosch WAT286K1FG is uitgerust met hetzelfde iDos-doseringssysteem als de Siemens 16W642FG, werkt uitzonderlijk stil en wast extra zacht dankzij de unieke VarioDrum-trommelstructuur. Perfect voor je delicate feestkledij!
Bosch, WAT286K1FG, wasmachine, iDos, doseringssysteem, extra zacht, variodrum-trommelstructuur, delicate kledij

 

DOE-HET-ZELVER De Siemens WT45M263FG-droogkast beschikt over een condensor die zichzelf automatisch reinigt. Zo hoef je die nooit meer zelf schoon te maken en verlies je dus geen tijd als je last-minute nog iets wil drogen met het snelprogramma van 40 minuten.
Siemens, WT45M263FG, droogkast, condensor, automatische reiniging, snelprogramma 40 minuten

 

HOT & STEAMY De De’Longhi luchtontvochtiger haalt het vocht uit de lucht en zuivert de ruimte met een dubbel filtratiesysteem. Dat helpt niet alleen om na een warme douche snel van de stoom in je badkamer af te raken, het werkt ook als wasdroogfunctie om je wasgoed sneller te helpen drogen!
De'Longhi, luchtontvochtiger, lucht zuiveren, dubbel filtratiesysteem, wasdroogfunctie, wasgoed sneller laten drogen

NOODGEVAL 3
HELP, IK MOET NOG SNEL POETSEN!

KRACHTTOER De uitwisselbare batterijen en snellader van de BOSCH Unlimited Series 8 zorgen voor een extra lange autonomie. Met de meegeleverde accessoires poets je snel en eenvoudig op elk niveau – van vloer tot plafond, en de filter met Pure Air-membraan zorgt voor een 100% schone uitblaaslucht.
Bosch, unlimited series 8, stofzuiger, extra lange autonomie, accessoires, vloer, plafond, filter met Pure Air-membraan, 100% schone uitblaaslucht