Home    Thuis    3 verrassende dagtrips in eigen land

3 verrassende dagtrips in eigen land

door | jun 24, 2019 | Thuis

Geen vakantie gepland? Niet getreurd, want thuisblijven is net zo leuk! Speel toerist in eigen land en ga op ontdekkingstocht op de mooiste plekjes van België. In dit artikel vind je alvast de drie favorieten van onze redactie. Wedden dat je hier en daar vergeet dat je niet op een tropisch eiland zit?

Nationale Plantentuin (Meise)

De Plantentuin van Meise is één van de grootste botanische tuinen ter wereld. Je vindt er maar liefst 18.000 soorten planten en bloemen. Wandel langs het imposante Kasteel van Bouchout, de prachtige botanische kassen en de historische Balat-serre.

Connecterra / Nationaal Park Hoge Kempen (Maasmechelen)

Laat je verrassen door een uniek stukje natuur in Vlaanderen. In het natuurpark Connecterra, één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen, geniet je van uitdagende wandelingen, een verrassend landschap en spectaculaire panorama’s!

 

Regatta Club (Antwerpen)

Op de Antwerpse Linkeroever opende vorig jaar een gloednieuwe wakeboardkabelbaan. Het Galgenweel, één van de overstromingspoelen van de Schelde, werd zo omgetoverd tot dé nieuwe hotspot van de buurt.

SLECHT WEER? HOME CINEMA!

De LG OLED-tv’s van 2019 bieden een verbeterde beeld- en geluidskwaliteit dankzij de slimme integratie van de α9 Gen 2 processor en een aantal deep learning-technologieën. De processor herkent de kwaliteit van de content en kan op basis van die gegevens zelf beslissen om het beeld al dan niet te optimaliseren. Bovendien analyseert hij de omgeving en stemt hij de schermhelderheid en audio af op de aanwezige ruis – voor de ultieme kijk- en luisterervaring.

LG, oled, tv

De veiligste muurbeugels voor je tv Je nieuwe tv 100% veilig aan de muur bevestigen? Dat kan met de tv-beugels van Vogel’s. Wil je je tv naar je toe kunnen draaien? Kies dan voor het TURN-model. Zie je je toestel liever tegen de muur hangen? Dan is de FLAT-beugel misschien wel iets voor jou. Ons advies: ga voor de THIN 550 ExtraThin en profiteer van de mogelijkheid om je tv zowel van als tegen de muur te plaatsen!
Vogel's, tv-beugel, turn-model, draaien, muurbevestiging, FLAT-beugel, Thin 550 Extra Thin

Vogel's, SAVA 1001, bluetoothverbinding, audioapparatuur, hoofdtelefoon, tv

Audio streamen wordt eenvoudiger da nooit Geen bluetoothverbinding op je tv- of audioapparatuur? Met de SAVA 1001 van Vogel’s stream je muziek van je smartphone rechtstreeks naar je toestellen. Of: verbind je tv met een hoofdtelefoon voor geluid van hoge kwaliteit, zonder vertraging of kwaliteitsverlies.

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de nieuwe editie van Vanden Borre Magazine!