Home    Thuis    7 essentials voor een zorgeloze tijd op kot

Wat je allemaal nodig hebt op kot? Wij spraken met studenten, oud-studenten en ouders en verzamelden zeven essentials voor een zorgeloze studententijd.

De laptop die je inspireert

De ASUS VivoBook is de eerste extra draagbare laptop met ScreenPadTM 2.0-technologie. Het unieke design en het ergonomische ontwerp van slechts 1,4 kilogram en 18 millimeter dik maken hem perfect voor onderweg – en ideaal om een statement te maken in de les.

Asus, VivoBook, draagbare laptop, scsreenpad, color blocking designs, ergonomisch ontwerp, makkelijk onderweg, licht

Kwaliteitsaudio in een hip jasje

Het HC412-soundsysteem van Panasonic is een echte eyecatcher voor op kot. De nieuwe Space Tune-functie optimaliseert het geluid naargelang de plaatsing van de speaker in de ruimte, voor een authentieke akoestiek en een extra kwalitatieve luisterervaring. Klaar om te feesten?

Panasonic, HC412, soundsysteem, Space Tune-functie, speaker, authentieke akoestiek, kwalitatieve luisterervaring

Krachtiger verbonden dan ooit via USB 3.0

Met de AC1200 USB 3.0 adapter met high-gain antennes en Beamforming+ technologie heb je een nog groter en stabieler bereik. De draadloze adapter haalt snelheden tot 867 Mbps en is ideaal voor het zwaardere werk, zoals online gamen, films streamen en het delen van zware bestanden.

Netgear, AC1200, USB 3.0 adapter, high-gain antennes, beam forming +, streamen, zware bestanden delen

Stabiele wifi waar je het nodig hebt

Met de AC1900-router haal je wifisnelheden tot 1900 Mbps. De Beamforming+ technologie stuurt het signaal rechtstreeks naar de apparaten, voor een stabieler bereik. De AC1900 detecteert intensieve taken en geeft ze automatisch voorrang. Zo stream en game je zonder haperingen.

Afdrukken zonder inktpatronen

De Epson EcoTank ET-4700 is een snelle 4-in-1-printer met een uitzonderlijke connectiviteit. Dankzij het EcoTank-principe met navulbare inkttanks bespaar je tot wel 90% op je inktkosten! Bovendien print je snel en eenvoudig via je smartphone en vraag je van waar je maar wil afdrukken op.

Epson, EcoTank ET-4700, 4-in-1 printer, uitzonderlijke connectiviteit, slimme printer, navulbare inkttanks

De slimste van de klas

De Casio fx-92B Spéciale College is uitgerust met een hogeresolutie lcd-scherm. Naast de uitgebreide standaardfuncties helpt de rekenmachine je priemgetallen te ontbinden, breuken te vereenvoudigen, eenheden om te zetten, goniometrische en hyperbolische functies te genereren en nog veel meer.

Casio, fx-92B, Special College, homeresolutie lcd-scherm, uitgebreide standaardfuncties, priemgetallen, rekenmachine, breuken vereenvoudigen, goniometrische functies, hyperbolische functies

Efficiënter poetsen dan ooit

Draag zorg voor je tanden op de meest efficiënte manier dankzij de 40.000 pulsaties per minuut van de Oral-B Smart Teen elektrische tandenborstel. De tandenborstel is verbonden met een app op je smartphone en begeleidt je met realtime feedback tijdens het poetsen. Handig!

Oral-B Smart Teen, elektrische tandenborstel, 40.000 pulsaties per minuut, verbonden met je smartphone, realtime feedback