Home    Thuis    Alles voor een verkwikkende halftime

Alles voor een verkwikkende halftime

door | jun 27, 2018 | Thuis

De rust is het ideale moment voor een hapje en een verfrissend pintje. Daarom selecteerden we speciaal voor jou drie essentiële toppers voor tijdens het WK. Zo wordt de halftime minstens zo entertainend als de wedstrijd zelf. Of toch bijna.

Vers en koel thuisgetapt bier

Een echt Belgisch pintje? Dankzij de Philips PerfectDraft thuistap moet je er niet eens voor op café! Met deze robuuste biertapunit tap je op elk moment van de dag je favoriete biertje – op een perfecte temperatuur van 3°C. Het vat van 6 liter blijft tot 30 dagen lang vers en is eenvoudig te verwisselen. Bovendien wordt bij elk vat een nieuw bierslangetje geleverd. Zo ben je zeker dat het toestel bij elk gebruik weer zo hygiënisch is als de eerste keer. Even controleren hoeveel voorraad je nog hebt? Op de handige lcd-display lees je eenvoudig de temperatuur, hoeveelheid en versheid af. Schol!

Philips, perfect draft, thuistap

Voor een optimale bewaring van al je snacks

De Whirlpool BSF 8152 OX-combikoelkast zit boordevol innovatieve technologieën en speciale functies om je voedsel nog langer te bewaren. De 6th Sense-sensoren detecteren temperatuurschommelingen en corrigeren ze onmiddellijk. Zo ben je zeker dat je snacks in de beste omstandigheden bewaard blijven. Nog zo’n slimme technologie? Met het StopFrost-systeem haal je ijs in minder dan een minuut en zonder moeite uit je diepvriezer. Het systeem zorgt ervoor dat de ijsvorming beperkt blijft tot een uitneembaar rooster dat je in één minuut onder de kraan kan afspoelen.

whirlpool, stopfrost, koelkast, diepvries, A++

Veel volk over de vloer?

Philips AC2889/10-luchtzuiveraar

De Philips AC2889/10 CONNECTED-luchtzuiveraar meet en zuivert de lucht automatisch en geeft direct feedback over de luchtkwaliteit in huis. De AC2889/10 CONNECTED-luchtzuiveraar neemt 99,97% van de deeltjes die door de filter stromen volledig op, voor een superieure zuivering van de lucht. Hij neemt allergenen, gassen en geurtjes effectief weg, zelfs in middelgrote tot grote ruimtes. Bovendien kan je de app gebruiken om de kwaliteit van de buitenlucht te meten en om advies op te vragen over allergenen. Ideaal voor in je woonkamer, vooral als je veel gasten over de vloer krijgt.
philips, luchtzuiveraar, HEPA-filter, allergeenmodus, luchtreiniger

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!