Home    Thuis    Alles voor een zorgeloze tijd op kot

Alles voor een zorgeloze tijd op kot

door | sep 25, 2018 | Thuis

Op kot? Met deze checklist zorgen wij er alvast voor dat je niets vergeet!

1. Investeer in een degelijke laptop

De nieuwe MacBook Pro is slimmer en krachtiger dan ooit. Hij is onder meer uitgerust met een innovatieve Touch Bar voor rechtstreekse toegang tot al je tools. Liever een pc? Met zijn AMD-processor biedt de HP ENVY x360 heel wat vermogen in een compact design. Het display en toetsenbord lopen van rand tot rand voor een maximaal gebruik. En met het 360°-scharnier kan je hem in vier standen gebruiken: van laptop- of tentstand tot tablet!

Vanden Borre, laptop

2. Zorg voor een stabiele wifiverbinding

De TP-LINK DECOTM M5 zorgt voor een wifidekking tot 420m2 en selecteert automatisch de snelste verbinding. Bovendien kies je wanneer een toestel verbinding kan maken én kan je prioriteit geven aan bepaalde toestellen. Met de Devolo Multiroom WiFi Kit 1200+ maak je dan weer van elk stopcontact een wifitoegang. Voor internet tot 1200 Mbps!

3. Kies toestellen op maat van je kot

Niet veel ruimte in je kotkeuken? In de Thomson TH-TTR 5 WH compacte combikoelkast met een inhoud van 120 liter kan je alle ingrediënten kwijt voor een voedzame maaltijd.

4. Doe je was zelf

Wassen is makkelijker dan ooit! De Candy CSS 1492D3-S past het waterverbruik automatisch aan aan de lading, en dankzij de vier snelprogramma’s kies je zelf hoe lang je wast. Met Smart Touch kan je je wasmachine vanop afstand bedienen, statistieken opvragen en nog veel meer! Achteraf strijken kan snel en eenvoudig met de Calor GV9570. De hogedruktechnologie zorgt voor een professioneel resultaat, terwijl je via het bedieningspaneel de strijkstand continu aanpast aan het type stof. 100% dummy proof!

wasmachine, Vanden Borre

Poets slimmer dan ooit

De Oral-B SmartSeries Teens begeleidt je via een app met feedback tijdens het poetsen. Bovendien helpt de drukcontroletechnologie je tandvlees te beschermen: ze verlaagt de poetssnelheid en waarschuwt je als je te hard poetst.

Oralb, back to school, elektrische tandenborstel, oral b smart series teen white

5. Work hard, play hard

Movie time? Met de SONY KD55XF8596 geniet je van levensechte kleuren en extra helder beeld. Bovendien krijg je met de spraakbesturing razendsnel toegang tot de beste films en tv-programma’s. Zin in een feestje? De SRS-XB21 EXTRA BASSTM draagbare Bluetooth®-speaker van Sony werd voorzien van een draadverlichting, een Party Booster én een Wireless Party Chain-systeem. Party!

Vanden Borre, back to school, popcorn

De slimme tablet voor elke dag

De Samsung Galaxy Tab A is een echte alleskunner. Activeer de Kids Mode of leg je mooiste herinneringen vast met de 8-Megapixel camera. Klaar? Met Quick Connect en SideSync deel je je scherm en content naadloos met andere toestellen!

Samsung, Samsung galaxy A, tablet

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!