Home    Thuis    Een betere gezondheid begint bij de juiste toestellen

Een betere gezondheid begint bij de juiste toestellen

door | mei 27, 2019 | High Tech, Thuis

Een slimme luchtreiniger die je waarschuwt voor ziekten en je gezondheid verbetert? Of een pijnstiller met elektrostimulatie die je spierpijn geleidelijk wegneemt zonder gebruik van medicijnen? Anno 2019 is alles mogelijk! Maar hoe verbeter je je gezondheid? Door die actief op te volgen! Maak kennis met onze selectie toestellen voor een perfecte opvolging van je gezondheid.

Alle toestellen op een rijtje

Een zuivere lucht voor een goede gezondheid

Bestrijd de pollen en haal een luchtreiniger in huis! Zo’n toestel verwijdert tot 99,95 % van de luchtvervuiling binnenshuis. Zo is heel je gezin beschermd tegen fijn stof, bacteriën, virussen pollen maar ook formaldehyde. Wist je dat de lucht in huis 10 maal ongezonder is dan de lucht die je buiten inademt? Verlucht daarom regelmatig je kamers, minstens 10 minuten per dag. Sommige modellen zorgen voor een makkelijke opvolging van de luchtkwaliteit via hun handige applicatie.

Last van chronische pijn?

Heb je acute en chronische pijn aan je rug, knie of nek? Lijd je aan pijn als gevolg van artrose? Zo heb je nog geen efficiënt middel gevonden om deze te verlichten? Goed nieuws! De Paingone, een pijnstiller met elektrische spierstimulatie, is een alternatieve oplossing voor het dagelijks innemen van medicijnen. Dit toestel verlicht je pijn vanaf het eerste gebruik, zonder geneesmiddelen. De Paingone bestaat als pen of als pleister. Als je de pen gebruikt, moet je de punt van de Paingone op de pijnplek plaatsen en 30 tot 40 keer op de knop drukken. De Paingone is effectief tot 15 cm rond de pijnplek. Voor het beste resultaat dient de Paingone op een regelmatige en consistente basis te worden gebruikt. Gebruik je liefst de pleister? De Paingone XL is perfect voor je boven- en onderrug, je schouders en je dijen.

En dan heb je ook Livia om je pijnlijke maandstonden te verlichten en je humeur op te krikken! Dankzij dit toestel moet je voortaan veel minder of zelfs geen medicatie meer innemen en geniet je volop van het leven, zoals op eender welke andere dag. Zalig! Hoe werkt Livia? Plaats gewoon de 2 Flower pads elektroden verbonden met het Livia-doosje op je buik of de onderkant van je rug, waar je pijn voelt. Zet dan het toestel aan, druk op de + of de – om de intensiteit te regelen.

 
Wist je dat elektroden verhinderen dat pijnsignalen de hersenen bereiken, waardoor de pijn wordt verzacht? Resultaat? Je blijft de hele dag actief en je verlicht de menstruatieklachten!

Ga voor een geconnecteerde bloeddrukmeter

Haal een intelligente bloeddrukmeter in huis om je bloeddruk nauwkeurig op te volgen. Je bloeddruk is een andere belangrijke gezondheidsparameter. Die hou je vlot bij met een intelligente bloeddrukmeter. Tegenwoordig sturen zo’n toestellen je gegevens meteen naar een app op je smartphone. Het voordeel hiervan is dat je de grafieken van je bloeddruk kan tonen aan je huisarts.

Volg je evolutie met een slimme weegschaal

Gewicht, BMI, spiermassa, vetpercentage, lichaamsvocht, of botmassa? Al deze gegevens verschijnen op je intelligente personenweegschaal. Het toestel stuurt na de meting automatisch een samenvatting naar de app op je smartphone of zelfs naar je dokter. Of je nu gewicht wil verliezen of gewoon iets aan je gezondheid wil doen: je doel wordt meetbaar en daardoor ook beter haalbaar.

Al gehoord van warmtetherapie?

Heb je soms last van spierpijn? Een warmtelamp is ideaal om die pijn te verlichten. Dankzij een aangename infraroodwarmte vermindert deze lamp spierpijn door de bloedsomloop te stimuleren. Infraroodgolven dringen de diepste lagen van de huid binnen. Infraroodwarmte versnelt de bloedsomloop. Zo worden metabolische eindproducten en kooldioxide sneller uit het spierweefsel afgevoerd.

Sporten met een smartwatch als coach

Een goede gezondheid begint nog altijd bij de juiste motivatie: blijf in vorm of maak komaf met overtollige kilo’s dankzij smartwatches en activity trackers. Zij helpen je om je fysieke activiteiten te hervatten én vol te houden. Wil je je hartslag en polsslag kennen? Of ben je gewoon op zoek naar extra motivatie om te gaan joggen of te zwemmen? Laat je verrassen door de impact van smartwatches en activity trackers!