Home    Thuis    Communie of lentefeest: welke cadeautjes zijn het populairst?

Communie of lentefeest: welke cadeautjes zijn het populairst?

door | apr 9, 2019 | High Tech, Thuis

Zin om iets anders te geven dan een gouden armband of een mooie vulpen? Vele jongeren verwachten anno 2019 een ander soort cadeautje voor hun communie of lentefeest. Wat vindt de jeugd nu hip? Hier zijn enkele felbegeerde cadeaus op een rijtje:

Tablets zijn erg populair bij kinderen. Om te spelen maar ook om te leren. Via intuïtieve apps, die scholen ook gebruiken. Zo leren ze op een speelse manier veel bij!

Heel trendy: de instant camera’s. Met deze fototoestellen leggen ze hun favoriete momenten vast en printen ze deze onmiddellijk af op kredietkaartformaat.

 

          

Een smartphone is cool, maar biedt ook oneindige mogelijkheden. En geef toe: een smartphone bezorgt ouders een gerust hart.

Neemt je zoon of dochter vaak het openbaar vervoer? Voor een entertainende bus- of treinrit is een hoofdtelefoon een must.

Een origineel cadeau waar je sowieso mee scoort? Een hoverboard of elektrsiche step. Perfect om zich buiten uit te leven!

Superhandig: de mobiele fotoprinter. Het feestvarken kan overal direct foto’s printen die op zijn of haar smartphone of tablet staan.

 

Kan hij of zij niet zonder muziek? Kies voor een compacte en vooral draagbare oplossing: een bluetooth-speaker.

Voor kleine technologiefanaten bestaan er smartbands die alle fysieke activiteiten meten en analyseren.

 

Powerbanks
      Toestel voor cupcakes

Handig accessoire om nooit meer zonder stroom te vallen: een powerbank of mobiele oplader.

Zit je met een kleine chef-kok in huis? Ga samen aan de slag in de keuken met een cupcake-maker. Plezier verzekerd!

 

Nog geen gepast geschenk gevonden? Bekijk meer cadeautips in onze lijst.

Leuk om te weten: via je My Vanden Borre-account kan je een eigen verlanglijstje opstellen en delen! Zo weten familie en vrienden precies wat het feestvarkentje echt graag wil. Handig toch?