Home    Thuis    De 10 essentials voor thuiswerk

De 10 essentials voor thuiswerk

Nu thuiswerken steeds meer aangemoedigd (of zelfs de standaard) wordt, kan je home office wel een upgrade gebruiken. Wij zetten alvast 10 essentials op een rij om je op weg te helpen.
Door Vanden Borre Magazine

door | 9 september

Deco M9 Plus van TP-Link

Deco M9 Plus TP-Link is dé oplossing voor snelle stabiele wifi (tot 2200 Mbps) in elke hoek van je huis. Deco werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit 1 kastje maar met verschillende wifipunten die je door je huis verspreidt, zonder kabels.

Magic I WiFi van Devolo

Met Magic I WiFi van Devolo ben je nu al voorbereid op de toekomst, wat je ook wil doen. Uitpakken, inpluggen in het stopcontact en je bent meteen vertrokken. De wifi ac- standaard en de krachtige Powerline-technologie zorgen voor snelheden tot wel 1.200 Mbps, ook over grote afstanden van wel 400 meter.

Nighthawk R7800 Smart Wifi Router van Netgear

De Nighthawk R7800 Smart Wifi Router van Netgear is speciaal gebouwd voor de beveiliging van gaming, streaming en mobiele apparaten. De router heeft een 1GHz dual core-processor en biedt extreme snelheid tot 2 600 Mbps, zodat je geniet van minder vertraging en minder buffering.4. My Passport van Western Digital is een betrouwbare draagbare harde schijf. Het nieuwe, stijlvolle ontwerp dat in de palm van je hand past, biedt alle ruimte – tot 4 TB – om je foto’s, video’s, muziek en documenten op te slaan, te ordenen en te delen.

My Passport van Western Digital

My Passport van Western Digital is een betrouwbare draagbare harde schijf. Het nieuwe, stijlvolle ontwerp dat in de palm van je hand past, biedt alle ruimte – tot 4 TB – om je foto’s, video’s, muziek en documenten op te slaan, te ordenen en te delen.

One Touch SSD van Seagate

De One Touch SSD van Seagate is een extra compacte (formaat van een creditcard!) solid state-schijf met USB 3.0 om foto’s mee te nemen en onderweg opgeslagen video’s te streamen.

860 EVO SSD van Samsung

De 860 EVO SSD van Samsung is de beste keuze voor de dagelijkse gebruiker. Hoezo? Deze SSD maakt je pc tot 3 x sneller, maar ook stiller en zuiniger. Ja, zelfs supersnel tot max. 550 MB/s (leessnelheid) en 520 MB/s (schrijfsnelheid).

E Line-monitor van Philips

De E Line-monitor van 27 inch of 66 cm van Philips is het ideale (tweede)beeldscherm om aan te sluiten op je laptop of pc in je thuiskantoor. Het breedbeeldscherm beschikt over buitengewoon heldere 4K UHD-resolutie, SmartContrast en SmartImage-gamemodus.

Curved Monitor van Samsung

De Curved Monitor van 27 inch of 66 cm van Samsung is om een hele andere reden een ideaal (tweede) beeldscherm om aan te sluiten op je laptop of pc in je thuiskantoor. Het gebogen beeldscherm is uniek in zijn soort, mede dankzij de hoogwaardige prestatiedisplay van 1 000R die je ogen minder belast dan “gewone” beeldschermen.

PIXMA TS6350 van Canon

De printer PIXMA TS6350 van Canon is een geavanceerd 3-in-1-apparaat met uitstekende wireless connectiviteit en veel creatieve mogelijkheden om moeiteloos te printen, kopiëren en scannen.

Mx Anywhere 2S van Logitech

Makkelijk overal scrollen en bestanden aanklikken, verplaatsen of kopiëren, zelfs op
glas? Je doet het met de Mx Anywhere 2S van Logitech, die je moeiteloos verbindt met één of meerdere laptops.

Meer informatie over onze diensten en producten? Lees er alles over in ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.

TP-LINK DECO M9 PLUS (3-PACK) WHITE

DEVOLO MAGIC 1 WIFI STARTERKIT

NETGEAR R7800 NIGHTHAWK AC2600

WESTERN DIGITAL MYPASSPORT NEW

SEAGATE ONE TOUCH SSD

SAMSUNG SSD 860 2.5” EVO

PHILIPS 278E1A/00

SAMSUNG LC27T550FDUXEN

CANON TS6350

LOGITECH MX ANYWHERE 2S

In hetzelfde thema

De AEG QX7-1 Ultat Ultimate-steelstofzuiger voor jou getest

De AEG QX7-1 Ultat Ultimate-steelstofzuiger voor jou getest

De lente is begonnen, dus is het tijd voor de grote lenteschoonmaak. En wat komt er dan beter van pas dan een nieuwe stofzuiger? Ik heb de AEG QX7-1 ULTAT ULTIMATE-steelstofzuiger twee weken getest. Benieuwd wat ik ervan vind? Je leest het allemaal in dit artikel!...

De lenteschoonmaak in 5 stappen

De lenteschoonmaak in 5 stappen

De lente is in het land! Eindelijk kunnen we de sombere winterdagen achter ons laten. Meteen ook het uitgelezen moment om een frisse wind door je huis te laten waaien. Maar de lenteschoonmaak kan ook een hele opgave zijn. Volg daarom onze 5 stappen naar een proper en...

Onze tips voor een optimale lenteschoonmaak

Onze tips voor een optimale lenteschoonmaak

Het is zover: de lente is in het land en de zon is weer van de partij! En wie lente zegt, zegt ook lenteschoonmaak. Dit is hét moment om orde te scheppen in je huis en je interieur op te frissen. Vloeren, ramen, terras, ... alles krijgt een beurt! Om het je wat...

3 trends voor een frisse start van 2021

3 trends voor een frisse start van 2021

Voor velen was 2020 een jaar om meteen te vergeten, voor anderen was het een jaar boordevol nieuwe ontdekkingen. Hoe het ook zij: start dit jaar met een schone lei … en toestellen, tools en accessoires die je leven nog makkelijker maken.Trend 1: Slim én stijlvol...