Hoe voer je je taken zo efficiënt mogelijk uit en maak je tijd vrij voor andere dingen? Wij verzamelden de vijf handigste lifehacks van het moment!

1. Zorg voor de ultieme gemoedsrust

De My Cloud Home 4TB van Western Digital is een gebruiksvriendelijke harde schijf die je rechtstreeks inplugt in je wifirouter. Hij slaat al je content op op één centrale locatie, zorgt voor back-ups van de files op je smartphone en synchroniseert draadloos alles van computers tot cloud-accounts. Alles opgeslagen? Met de app kan je van overal je files opvragen.

My Cloud, Western Digital, harde schijf, wifirouter,

2. Werk slimmer, niet harder

Slimmer wassen? De Thomson TW 712-wasmachine past het waterverbruik en de duurtijd aan aan de lading. De korte programma’s zijn ideaal om je kledij snel op te frissen. Achteraf net zo snel strijken kan met de Laurastar S Plus. Die is voorzien van een reinigende stoomtechnologie, een zool die zich aan elke stof aanpast en een opblaas- en aanzuigsysteem, voor een professioneel resultaat. En ook voor je stofzuigbeurten kan je op slimme hulp rekenen. De Air Force Extreme Silence draadloze steelstofzuiger van Rowenta is krachtig, stil en ergonomisch. De DELTA-zuigkop met hogesnelheidsborstel en cycloontechnologie zorgt voor een snelle, diepe reiniging van je vloeren.

3. Geef de controle uit handen


Laat je toestellen voor jou denken. De slimme Nest Hello-deurbel laat je weten wie er voor je deur staat. Via de app kan je met je bezoekers praten, waar je ook bent, terwijl de ingebouwde camera je laat zien wat er gebeurt. En heb je een abonnement op Nest Aware? Dan kan de Hello je zelfs vertellen of je je bezoeker kent – of niet.

4. Pas je aan aan je omgeving

Gezellig tv kijken terwijl je huisgenoten met iets anders bezig zijn? Geen probleem, dankzij de Sennheiser RS 5000. Sluit het batterijstation aan op je tv en het geluid wordt naar de hoofdtelefoon verzonden. Maak een persoonlijk geluidsprofiel aan en stel het volume- en de balansregeling in zoals jij wil. De RS 5000 is voorzien van een spraakverstaanbaarheidsfunctie die ervoor zorgt dat dialogen goed verstaanbaar zijn. Bovendien stel je het volume in per oorschelp, voor een persoonlijke audiobeleving in alle comfort.

5. Ga voor totale flexibiliteit

De Gigaset A475A Duo-telefoonset bestaat uit twee handsets zodat je op meerdere plekken in huis de telefoon kan opnemen. Dankzij het basisstation kan je bovendien overal een telefoon plaatsen zonder extra bedrading. In de Panasonic KX-TG6822 zit dan weer een handige Noise Reduction-functie ingebouwd die het omgevingsgeluid reduceert. En ben je niet thuis om je berichten te beluisteren? Dan kan je ze vanop een andere telefoon beluisteren. Flexibel, toch?

Gigaset, telefoonset, A475A DUO, handset

Meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!