Home    Thuis    Dé must haves van het jaar

Dé must haves van het jaar

door | sep 24, 2018 | Thuis

Een nieuw schooljaar vraagt om de laatste nieuwe snufjes en de coolste accessoires. Wij zochten alvast uit wat je nodig hebt om ook dit jaar weer helemaal mee te zijn met de nieuwste trends.

Verover de speelplaats in stijl

In het vierdelige Back to School Pack van Targus vind je een comfortabele laptoprugzak met ruimte voor een tablet en al je andere schoolspullen, een bijpassende lunchtas, een handig opbergtasje slash pennenzak, én een touwtjesrugzak voor je sportkledij. Allemaal in dezelfde stoere camouflageprint, met keuze uit militair kaki of knallend blauw. Succes gegarandeerd!
back to school pack, targus, laptoprugzak, lunchtas, opbergtasje, pennenzak, touwtjesrugzak

Tien jaar innovatie in één beat

De Beats Studio 3 Wireless uit de Beats Decade Collection kreeg een gedecoreerde oorschelp, een stijlvol rood label en een speciale hardcover linnen opbergetui mee. Dankzij de Pure ANC ruisonderdrukking kan je ongestoord genieten van je muziek, waar en wanneer je maar wil. Ondertussen beantwoord je oproepen of activeer je Siri via de handige on-ear bediening.
beats, studio 3, wireless headset, oorschelp, decade collection, pure ANC, ruisonderdrukking, muziek

De slimste van de klas

De Casio fx-92B Spéciale College is uitgerust met een hogeresolutie lcd-scherm met vijf lijnen, een handig menu met iconen en drie weergavetalen. Naast de uitgebreide standaardfuncties helpt de Casio fx-92B Spéciale College je priemgetallen te ontbinden, de grootste gemene deler en het kleinste gemene veelvoud te berekenen, goniometrische en hyperbolische functies te genereren en nog veel meer. Als kers op de taart kan je met de Casio fx-92B Spéciale College QR-codes genereren die je in de CASIO EDU+ smartphoneapplicatie de grafische voorstelling van je berekening laten zien. Slim!

Op zoek naar meer informatie over onze producten? Je vindt er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!

Casio fx-92B Spéciale college, standaardfuncties, priemgetallen ontbinden, grootste gemene deler, kleinste gemene veelvoud, goniometrische en hyperbolische functies, smartphoneapplicatie, rekenmachine