Home    Thuis    4 groene elektrotrends voor een duurzame thuis

4 groene elektrotrends voor een duurzame thuis

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We doen dat niet alleen door zoveel mogelijk ecologische toestellen aan te bieden in verschillende categorieën, maar ook door enkele nieuwe duurzame services aan te bieden, zoals Vanden Borre Life.

Door Vanden Borre Magazine

door | 17 maart | Thuis

Green trend 1: een energiezuinig toestel

Wist je dat Vanden Borre steeds meer energiezuinige toestellen worden verkocht? Je kunt er dus bijna altijd zeker van zijn dat je van elk toestel een zo duurzaam mogelijke variant vindt.

 Green trend 2: tweede kans? Sjans!

Deze trend werkt in twee richtingen: we herstellen kapotte toestellen in plaats van ze zonder na te denken weg te gooien … én we staan vaker op de uitkijk naar tweedehandstoestellen. Neem maar eens een kijkje in Vanden Borre Outlet of maak gebruik van de gloednieuwe upcycling service Vanden Borre Life.

Green trend 3: slimmer verbinden

Naast slimmer koken hebben we ook steeds meer oog voor slimmer verbinden. Via bluetooth of wifi linken we verschillende toestellen aan elkaar voor meer comfort, meer duurzaamheid én meer veiligheid. Tip: thuis overal een snelle internetverbinding? Haal een wifi-versterker of wifi-repeater in huis, zoals TP-Link deco P9Multiroom Wifi 3-Pack.

 Green trend 4: koop minder, abonneer meer

Velen hebben intussen een abonnement voor hun internet, televisie, telefonie … of een combinatie van voorgaande. Een abonnement is niet alleen handig voor deze services, maar ook voor andere zaken. Wat dacht je van een abonnement voor de reparatie van je toestellen? Check Vanden Borre Life!

Onze wifirouters

TP-LINK DECO P9

In hetzelfde thema

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Heb je net een nieuwe Apple Mac gekocht en wil je al je documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen overzetten? De Migratie-assistent kopieert al je bestanden van je oude Mac naar je nieuwe. Zo hoef jij dat niet handmatig te doen.Stap 1: de computers...

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Ik ben een echte liefhebster van dancemuziek en mocht enkele weken doorbrengen met de draadloze Bose QuietComfort Earbuds II. Deze prachtige high-end oortjes zitten perfect in mijn oren bij eender welke activiteit: bij het sporten, bij het schoonmaken of bij het...

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900Dit is de test waar ik de afgelopen maanden eerlijk gezegd het meest naar heb uitgekeken: de Bose Smart Soundbar 900! Tovert hij mijn woonkamer samen met de Bose Bass Module 700 om tot een bioscoop? Je ontdekt het...