Home    Thuis    Een universele afstandsbediening voor al je toestellen!

Een universele afstandsbediening voor al je toestellen!

door | feb 28, 2018 | Beeld & Geluid, Thuis

De universele afstandsbediening is een slim accessoire waarmee je al je toestellen bedient. Zo worden andere afstandsbedieningen totaal overbodig!

Een echte “alles-in-een”

Sinds hun uitvinding in de jaren 50 zijn er steeds meer afstandsbedieningen. Van kinderspeelgoed en garagepoorten tot televisies of zelfs drones, heel wat toestellen werken gewoon niet zonder.

Smart remote
Een recente studie van GfK toont bovendien aan dat bijna 1 op de 5 gezinnen tot 5 afstandsbedieningen in huis heeft. Heb jij ook al een hele verzameling aangelegd? En ben je ze bijgevolg ook vaak kwijt? Dan hebben we goed nieuws: met de universele afstandsbediening stel je orde op zaken en blijf je altijd geconnecteerd!

Mooi en handig, de universele afstandsbediening

De universele afstandsbediening is compatibel met duizenden toestellen en verbindt zich met elk toestel via infrarood, wifi of bluetooth. Ze wordt steeds performanter en kan tegenwoordig 2 tot 10 afstandsbedieningen vervangen. Niet slecht!

universele afstandsbediening
Ze biedt je ook toegang tot nieuwe, geavanceerde functies die binnenkort onmisbaar zijn. Gebruiksgemak verzekerd dankzij de touchscreen en weergave met virtuele knoppen. En de herlaadbare batterij zorgt ervoor dat je nooit zonder batterijen valt.

Sommige universele afstandsbedieningen zijn zelfs uitgerust met achtergrondverlichting: de toetsen lichten op zodat je ook in het donker van een groot gebruiksgemak geniet.

En je smartphone wordt… een universele afstandsbediening!

Dankzij specifieke apps tover je nu ook je smartphone om tot een universele afstandsbediening. Zo bedien je makkelijk vanop afstand je decoder, bluetooth-speaeker, smart TV of zelfs je dvd-speler. Je smartphone communiceert met deze toestellen via je wifiverbinding, bluetooth of infrarood.
universele afstandsbediening

Geconnecteerde toestellen: controleer je huis van A tot Z

universele afstandsbediening
Lichten, sloten, versterkers, thermostaten… Met de allernieuwste universele afstandsbedieningen controleer je al je geconnecteerde toestellen. Richt gewoon je magische zapper naar het gewenste toestel. Zo eenvoudig is het!

Met sommige universele afstandsbedieningen programmeer je zelfs scenario’s, zoals het licht dimmen op een bepaald uur of je favoriete playlist opstarten. Het summum van comfort en personalisering voor het hele gezin!


Wil je al je toestellen onder de duim houden en bedienen vanuit je luie zetel? Ontdek onze selectie universele afstandsbedieningen en kies er eentje dat aangepast is aan jouw behoeften en budget.