Home    Thuis    Beamer Epson EH-TW650 voor jou getest

Beamer Epson EH-TW650 voor jou getest

door | mei 31, 2018 | Beeld & Geluid, Thuis

Ik mocht de beamer Epson EH-TW650 bij mij thuis uittesten. En dat komt goed uit want het WK komt eraan! Echt ideaal voor een leuke voetbalavond met mijn vrienden! Of geef mij toch liever een ontroerende romantische film. Dankzij deze beamer met ingebouwde wifi creëerde ik een uitzonderlijke bioscoopbeleving in mijn woonkamer! De uitslag van de test? Lees het snel hieronder!

EpsonEerste stap: beamer installeren

Ik ben geen pro op vlak van beamers en kabels en ik hoopte dat de installatie vlotjes ging verlopen. En ja hoor, deze projector heb ik probleemloos (en helemaal alleen) makkelijk geïnstalleerd en de keystone-correctie ingesteld, waarmee ik de beeldpositie kan wijzigen. Nadien heb ik de handige iProjection-app gedownload op mijn smartphone zodat ik rechtstreeks draadloos kon projecteren op mijn muur vanaf mijn smartphone.

Heldere, kleurrijke en scherpe beelden

Wat rest mij nog te doen? Lekker ontspannen, gezellig in zetel kruipen en genieten van de prachtige! geprojecteerde beelden. Wist je dat de beamer Epson EH-TW650 full hd-beelden en geavanceerde beeldverwerking biedt? Zo zorgt hij ervoor dat je altijd scherpere, heldere en meer gedetailleerde beelden met verbeterde dieptewerking projecteert. En dat allemaal dankzij de lichtopbrengst van 3100 ANSI lumen. Ik moest mijn vouwgordijnen dus niet sluiten om een duidelijk beeld te zien. Bovendien zorgt de goede contrastverhouding voor scherpe contrasten en diepe zwarttinten. Ik was zo aangenaam verrast door de scherpte van de belden, deze beamer is indrukwekkend!

Epson_beamerHoe ging ik te werk?

Via wifi verbind ik deze beamer met mijn smartphone. De EH-TW650 beschikt over een VGA-ingang en dubbele HDMI poorten (waaronder een met MHL-connectiviteit). Hierop heb ik bijvoorbeeld mijn computer op aangesloten om een dvd van FC de Kampioenen te bekijken op groot scherm. Je kan natuurlijk ook een gewone dvd-speler, bluray-speler of game consoles op je beamer aansluiten.

Om de toestellen met elkaar te verbinden, heb ik de handleiding niet gelezen. Dankzij de app heb ik alle stappen mooi gevolgd en verliep de voorbereiding vlotjes.

ProjectorTevreden met het resultaat?

Ja, en of! Met de Epson EH-TW650 bekijk ik mijn favoriete films of kijkt mijn vriend naar voetbalwedstrijden en dat… volledig draadloos! De beamer is ook gebruiksvriendelijk, biedt full hd-beelden en beschikt over wifi. Tv kijken zal nooit meer hetzelfde zijn!