Home    Thuis    Fit en fabulous het nieuwe jaar in

Fit en fabulous het nieuwe jaar in

door | dec 30, 2019 | Schoonheid & Welzijn, Thuis

Als je dit jaar je lijstje met goede voornemens maakt, begin dan bij het begin – bij de kleine dingen die je mindset boosten en je écht gelukkiger maken. En of dat nu over je look, je gezondheid of je activiteiten gaat: met deze do’s en don’ts kan je er in 2020 voor de volle 100% tegenaan!

Tip 1: Zorg dat je er altijd op je best uitziet

Onderzoek heeft aangetoond dat je je automatisch een stuk beter voelt als je er verzorgd en netjes uitziet. Bovendien kan wat quality time bij de schoonheidsspecialist, bij de kapper of gewoon in je eigen badkamer wonderen doen voor je state of mind.

LET’S GET PERSONAL

Geef een persoonlijke toets aan je look met de Rowenta Multistyle haar- en baardtrimmer. Hij beschikt over een speciaal 44-millimetermes voor je haar, een 32-millimeter baardmes, een precisiescheerapparaat en een oor- en neustrimmer voor een perfect verzorgde look.

BRAUN SERIES SCHEERAPPARATEN

De nieuwe Braun Series biedt een reeks hoogtechnologische scheerapparaten, ontwikkeld voor een perfecte scheerervaring voor elk huidtype en elke situatie. De toestellen zijn voorzien van de laatste nieuwe scheertechnologie en garanderen keer op keer een perfect resultaat zonder irritatie.

Tip 2: Beweeg je blij

Van bewegen word je gelukkiger. En je hoeft heus geen marathon te lopen om trots te zijn op je prestatie. Wees realistisch met je doelen en niet te hard voor jezelf: een halfuurtje wandelen per dag kan al een enorm verschil maken voor je algemene – mentale én fysieke – gezondheid.

VLOT EN SOEPEL ONDERWEG

De REVITIVE Artrose-Knie werd speciaal ontwikkeld voor het verlichten van de symptomen van knie-artrose zonder medicatie. De EMS- en TENS-technologieën zorgen voor een doelgerichte verlichting van pijn, zwellingen en stramheid. De REVITIVE UltraSound Therapy maakt gebruik van ultrasone therapie om de genezing van spierblessures te versnellen. Geschikt voor spierpijnen, verstuikingen en spierscheuringen in de rug, lendenen, schouders, armen en benen.

TRACKEN IS WETEN

De Samsung Galaxy Watch Active2 volgt je workouts, geeft je gezondheidsadvies en houdt je hartslag bij – de hele dag lang. Beschikbaar in een Bluetooth-model, in 44 of 40 millimeter, in roestvrijstaal of lichtgewicht aluminium en met een reeks bandjes afgestemd op jouw stijl.

Tip 3: Gebruik hulpmiddeltjes

Moeite om je goede voornemens vol te houden? Pak het slim aan en kies voor de juiste hulpmiddeltjes.

DE SMARTWATCH

De Fitbit Versa 2 beschikt over geavanceerde functies zoals slaapscore, continue hartslagmeting en work-outs op het scherm. Bovendien kan je er ook oproepen mee beantwoorden, apps mee bedienen en contactloos mee betalen.

DE HOUDINGCORRECTIE

De gezondheid van je spieren en gewrichten begint bij een goede houding. De Beurer 8 Sense van Physioline bewaakt je houding de hele dag lang. Bevestig het apparaatje aan je kledij en het geeft een trilling wanneer je te lang in dezelfde houding zit.

DE LUCHTZUIVERAAR

De nieuwe Philips Series 800 zuivert de lucht in ruimtes tot 49 m2 en toont de luchtzuiverheid aan met een handige kleurenindicator. Een grotere ruimte te zuiveren? De Philips Series 3000i verwijdert 99,97% van de allergenen uit de lucht in ruimtes tot 104 m2.