Home    Thuis    GIFT GUIDE: don’t worry, live happy

GIFT GUIDE: don’t worry, live happy

door | dec 12, 2019 | In de keuken, Thuis

Het mooiste cadeau is zorgeloos comfort. Geef dit eindejaar een cadeautje dat de ontvanger het leven makkelijk maakt. Wedden dat je er heel wat voor terugkrijgt?

Magimix Cook Expert

Met de 12 automatische programma’s van de Magimix Cook Expert bereid je zonder moeite alles van het voorgerecht tot het dessert.

De keukenrobot op inductie is ideaal voor sudderen, soep maken, stoomkoken, snijden, raspen, hakken, sauzen emulgeren, kneden, eiwit kloppen én zelfs sorbetijs maken.

 

Bissell Icon Advanced 25V

De Icon Advanced 25V van Bissell is voorzien van een krachtige digitale motor en lithium-ion batterij voor 50 minuten schoonmaken zonder onderbreking. Hij verwijdert katten- en hondenhaar grondig van elk type ondergrond en werkt extra stil zodat hij je geliefde viervoeter – of een ander slapend familielid – zo weinig mogelijk stoort.

 

AEG Ultrasonic vlekkenpen

Ongelukje in de keuken? De AEG Ultrasonic vlekkenpen met ultrasone golven is hard voor vlekken, maar zacht voor je delicate feestkledij. Breng een mengeling van water en wasmiddel aan op de vlek en richt de pen erop. Was daarna de kleding in de wasmachine voor een indrukwekkend schoon resultaat.