Home    Thuis    Goed gewassen: hoe je met de allernieuwste wasmachines echt het verschil maakt

Goed gewassen: hoe je met de allernieuwste wasmachines echt het verschil maakt

Eeuwig last van acute wasstress? Slaat de paniek je telkens weer om het hart als je de wasmachine moet vullen? Blijf je vrezen dat je favoriete bloes of trui de volgende wasbeurt niet gaat overleven? Wel, het goede nieuws is dat het met de nieuwste generatie hoogtechnologische wasmachines almaar makkelijker wordt om perfecte wasjes te draaien.

Door Vanden Borre Magazine

door | 8 maart | Thuis

AEG: goed voor je was én het milieu

Zo is er de AEG L8FEC96SV ÖKOMIX met unieke UniversalDose-wasmiddellade: op maat gemaakte waterstralen verzachten en doorprikken de PODS®-capsules, waarna ze volledig oplossen. Zo worden ze 60% sneller geactiveerd dan rechtstreeks in de trommel. Korte wasbeurten (op lage temperatuur) krijgen op die manier extra veel kracht mee. Het programma ÖKOPower bijvoorbeeld reinigt een gemengde lading grondig in slechts 59 minuten. Het Anti-Allergie Vapour-programma verwijdert dan weer 99,99% van de bacteriën en virussen door de combinatie van een was- en stoomcyclus.

De efficiënte ProSteam-technologie helpt je gekreukte kledingstukken te vermijden: je wasgoed wordt snel en eenvoudig opgefrist en geurtjes worden veilig verwijderd. Resultaat: frissere kledij die je veel minder moet strijken. Tot slot zorgt de zuinige en zorgzame ProSense®-technologie ervoor dat elke lading automatisch gewogen wordt. Sensoren stellen de wastijd vervolgens nauwkeurig bij, zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. En jij drastisch op water en energie bespaart.

 

Whirlpool: ultrastil en toch super efficiënt

Een andere hedendaagse topper is de Whirlpool Supreme Silence met 6TH SENSE-technologie. Intelligente sensoren stemmen de duur van de cyclus en het waterverbruik af op de hoeveelheid wasgoed en het type vezel. Zo bespaar je bij elke wasbeurt tot 45% energie en tot 59% water. De ultrastille Zen technologie is dan weer goed voor maximaal 65 dB tijdens het zwieren: de inductiemotor met directe aandrijving minimaliseert de trillingen en vermindert aanzienlijk het geluidsniveau. Het Extra Silence-programma voor gemengde ladingen blijft zelfs tijdens de hele cyclus onder de 60 dB.

Dankzij het automatische doseersysteem heb je tot 30% minder wasmiddel nodig. Je moet pas na 26 wasbeurten opnieuw bijvullen. Met veelzijdige en krachtige stoomtechnologieën als FreshCare+ Steam, SteamRefresh en SteamHygiene bescherm je elke vezel van je kledij en garandeer je tegelijk een perfecte hygiëne. Tot slot bieden deze Whirlpool-wasmachines met hun verbluffende ontwerp en intuïtieve interface ook het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

AEG L8FEC96SV ÖKOMix UniversalDose

WHIRLPOOL W8 W846WR BE

In hetzelfde thema

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?

De Motorola Edge 30 Ultra getest: wat vinden wij ervan?De Motorola Edge 30 Ultra belooft haarscherpe foto's (zelfs 's nachts!), een supersnelle processor, video's met indrukwekkende geluidskwaliteit en een uitstekende connectiviteit. Ik heb hem de hele week grondig...

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

Voor jou getest: de Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes

De Technics EAH-AZ60 draadloze oortjes beloven gebruikscomfort, een helder geluid en premium actieve ruisonderdrukking. Maar lossen ze die verwachtingen ook in? Dat heb ik voor jou getest. Hieronder ontdek je mijn bevindingen!Eerste blik op de oortjes De verpakking is...

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Must-haves voor de moderne kantoornomade

Ga jij tegenwoordig ook als kantoornomade door het leven? Je werkt gewoon overal waar je je laptop in goede omstandigheden kan neerplanten en waar het lekker warm is, de koffie oké is en de wifi het nooit laat afweten. En met deze topproducten erbij wordt het...