Home    Thuis    Hoe slim is jouw huis? 6 producttips voor een hippe smart home

Hoe slim is jouw huis? 6 producttips voor een hippe smart home

door | feb 27, 2018 | Thuis

Voor een smart home heb je echt geen duur en ingewikkeld domotica-systeem meer nodig. Met de handige toepassing van een aantal slimme producten kan je je huis nu helemaal zelf voorbereiden op de toekomst. Wij zetten er 6 voor je op een rij.

Technologie voor een slimmer huis …

De plaats waar je smartphone automatisch met het internet verbindt, waar je wifi-ontvangst hebt tot in het kleinste kamertje, en waar al je bestanden het best beschermd zijn: dát is een geconnecteerd huis. En dankzij deze drie hightechfavorieten moet je er niet eens een IT-wonder voor zijn!

  1. Met de Netgear Orbi Multiroom Wifi leg je in geen tijd een snel, volledig beveiligd wifinetwerk aan met een perfecte dekking van zolder tot kelder.Bovendien kan je Orbi makkelijk uitbreiden door extra stations toe te voegen – allemaal binnen hetzelfde netwerk.

  1. De Devolo dLan® 1200+ tovert elk stopcontact om in een internettoegang met LAN-aansluiting. Met 1200 Mbit/s en de krachtige range+-technologie zorgt het toestel voor een stabiel, krachtig netwerk met een groot bereik.

devolo, dlan, wifi, verbinding

  1. De Western Digital My Cloud Home 4 TB harde schijf maakt automatisch een back-up van je smartphone, draadloos en van waar je ook bent. Bovendien heb je dankzij de Plex Media ServerTM overal toegang tot je files via een handige mobiele app.

Western Digital, cloud

… en een efficiënter, groener leven!

Snelle wifi en beveiligde digitale bestanden zijn één ding. Maar de slimme technologieën van een smart home komen ook terug op plaatsen waar je ze minder snel verwacht. Wij verzamelden de innovaties die je niet alleen helpen om je huis nog efficiënter te organiseren, maar die ook zorgen voor een lager energieverbruik. Want ook dat is smart.

  1. De Whirlpool SMP 778C/NE/IXL inductiekookplaat is uitgerust met acht verschillende kookzones. Het FlexiFull-oppervlak combineert de zones naargelang de ruimte die je nodig hebt in één groot kookoppervlak.
    Bovendien past de 6th Sense-kookfunctie de temperatuur en kooktijd automatisch aan op basis van jouw selectie.

slimme kookplaat, whirlpool

  1. Met de Samsung NV 75K 5541 RS/EF kies je zelf voor één grote of twee kleine ovens. De DualCook-technologie vormt je grote oven om tot twee aparte, onafhankelijke ovenruimtes, zodat de smaken en geuren van de gerechten zich niet vermengen.

Slimme oven, samsung

  1. De Door-in-Door-functie van de LG GSX 961 NEAZ InstaView voorziet een kleinere, glazen deur en extra opbergvakken in de grote deur van de koelkast. Met twee klopjes op de deur wordt het glas doorzichtig. Zo kan je altijd zien wat je nog in de koelkast hebt staan zonder de deur te open – en dus zonder koude lucht te verliezen.
    LG instaview, door-in-door, LED, slimme koelkast

Ook jouw huis ombouwen tot een smart home? Vind alle slimme producten en diensten van Vanden Borre in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine of op www.vandenborre.be.