Home    Thuis    Home sweet home

Home sweet home

door | okt 23, 2017 | Thuis

Geen zin om uren in de auto of het vliegtuig te zitten om op je bestemming te geraken? Groot gelijk: thuis je vakantie doorbrengen heeft zo zijn voordelen!

Als je in de vakantie gewoon thuis blijft, heb je eindelijk een keer tijd om al de seizoenen van je favoriete serie te bekijken, om helemaal op te gaan in een boek of om je eigen buurt wat beter te leren kennen … Er zijn zoveel dingen waarvoor je de rest van het jaar niet echt de tijd hebt. We geven je wat inspiratie …

De beentjes in de lucht

Installeer je op je gemak met de afstandsbediening in de hand en je bent vertrokken voor een namiddagje pure beleving! Of je nu een documentaire kijkt of een serie, met een Samsung Q7F- of Q9F-tv waan je je middenin de actie dankzij het beeld van topkwaliteit. Het zijn de eerste televisies die 100% kleurvolume kunnen weergeven. Leuk extraatje:  dankzij Ambient Mode verdwijnen ze naadloos in je interieur.

 

Hier en nu

Wil je in een goed boek duiken of er eindelijk in slagen niveau 2 689 van je favoriete spelletje uit te spelen? Er zijn zoveel plezante en interessante activiteiten om je bezig te houden. Kies de Samsung Galaxy Tab S4 voor je e-books en spelletjes want deze tablet biedt je een weergaloze visuele ervaring dankzij het duidelijke en heldere sAMOLED-scherm. Deze nieuwe tablet heeft een batterijduur van meer dan 15 uur.

Samsung Galaxy Tab S4
Via de cover met geïntegreerd toetsenbord, de Samsung S Pen of Samsung DeX (apart beschikbaar) geniet je de hele dag van je Galaxy Tab S4. Met de DeX mode verbind je makkelijk je tablet met jouw televisie of monitor, zelfs in dual screen. Bovendien is het toestel compatibel met toepassingen zoals Samsung SmartThings en Samsung Flow.

 

Ga op ontdekking

Zin in wat buitenlucht? Zet je twee voeten stevig op je Denver DBO-6501 Hoverboard en je kunt een toertje doen in je buurt of zelfs verder van huis. Met een volledig opgeladen batterij kun je maar liefst 15 km afleggen om de streek te verkennen in alle windrichtingen. Of neem je footbike, ook een toppertje om je op een makkelijke manier te verplaatsen. En hoe zou het zicht er vanuit de lucht uitzien? Dat ontdek je snel met je Parrot Anafi Ultra Compact drone: daarmee kun je gedetailleerde 4K-opnames maken.