Home    Thuis    Je verlanglijstje voor de Sint

Je verlanglijstje voor de Sint

door | nov 25, 2015 | Beeld & Geluid, In de keuken, Thuis

De stoomboot is in het land, de pieten zijn hard aan het werk. Binnenkort is het zo ver: dan komt de Sint weer bij iedereen langs. En ook dit jaar zijn er geen stoute kinderen! Maar wat zet je op je verlanglijstje voor de Sint? Wij snellen alvast ter hulp met ideeën!

Sinterklaas_07_FunCooking

Voor keukenpieten

Hou je van lekkere cakejes of heerlijk knapperige popcorn? En vooral: maak je dat het liefst ook zelf klaar? Dan kan je aan de Sint een cupcakemaker of een popcornmaker vragen, zodat je je helemaal kunt uitleven in de keuken!


Voor muziekpieten

Als je graag naar liedjes luistert en die ook met je vrienden deelt, dan is een bluetooth-speaker wat je zoekt. Je kunt hem verbinden met je smartphone en bij al je vrienden thuis naar je favoriete liedjes luisteren. Of luister je liever naar muziek in de bus naar school of rustig op je kamer thuis? Zet dan een leuke hoofdtelefoon op je verlanglijstje aan de Sint.

Sinterklaas_09_hoofdtelefoon

Sinterklaas_06_Instax

Voor fotopieten

Op verjaardagsfeestjes van je beste vriend of vriendin, op vakantie of gewoon als je speelt met je broer of zus is het leuk om foto’s te maken. Met een Fujifilm Instax maak je niet alleen heel leuke foto’s, maar print je ze ook meteen af. Leuk om met iedereen te delen.


Voor technologiepieten

Misschien zoek je een nog origineler cadeau om aan de Sint te vragen. Dan kan je kiezen voor een drone, waarmee je niet alleen prachtige kunsten in de lucht kunt uitvoeren, maar soms zelfs foto’s kunt maken. Of wat dacht je van een headset voor virtual reality? Voeg je smartphone toe en geniet nog intenser van 3D-games en –video’s.

Sinterklaas_03_drone

Sinterklaas_04_smartphone

Voor multimediapieten

Snapchat, Facebook, Instagram…zoveel manieren om met je vrienden te praten. Waarom vraag je aan de Sint geen leuke nieuwe smartphone, om de pret nog te verhogen. Of misschien verkies je een tablet, zodat je overal in huis kunt chatten, spelletjes spelen of gewoon films bekijken op Netflix.

Bekijk de volledige lijst met onze ideeën voor de Sint