Home    Thuis    Klaar voor een zalig verlengd weekend!

Klaar voor een zalig verlengd weekend!

door | apr 28, 2015 | Thuis

Het verlengd weekend is in zicht. Droom je al van avontuur of lang uitslapen? Blijf je thuis of trek je erop uit? Vind inspiratie met onze tips en geniet van een aangenaam weekend.

Blijf je thuis?

Een voorproefje van de zomer

BBQ
Het is mooi weer! Popel je al om je eerste barbecue met vrienden te houden?

En voor de dagen waarop het slecht weer is bestaan er elektrische barbecues voor zowel binnen- als buitenshuis!

Met de kindjes

Gebruik deze vrije dagen om te bakken met je kinderen. Zij helpen zeker graag mee in de keuken! Ze zullen erg trots zijn op hun zelfgemaakte gebakjes.

Poffertjes, popcakes of muffins, laat je creativiteit de vrije loop voor de decoratie en kies wie van je gezin de beste patissier is.

Cake

Je kinderen zijn gek op de nieuwste technologieën? Verras hen en laat een drone in je tuin of je woonkamer vliegen! Je maakt prachtige acrobatische figuren en dankzij de camera maak je zeker en vast mooie beelden!

Een bioscoopavondje thuis

TV
Zin in een bioscoopavond in de zetel? Geen probleem! Met een 4K-televisie geniet je van een superscherpe beeldkwaliteit.

Een soundbar levert je dan weer een adembenemende luisterervaring. Wat popcorn en de filmavond kan beginnen!

Trek je erop uit?

Op avontuur

Maak de reiziger in jezelf wakker en verdwaal nooit meer: een outdoor gps begeleidt je overal, met de fiets of te voet.

En denk er ook aan om beelden van al je activiteiten te maken met een action cam!

Outdoor GPS

Met de auto

Ben je bang dat de kinderen zich op de achterbank zullen vervelen? We bieden je dé oplossing: een draagbare dvd-speler of tablet. Dankzij de vele filmpjes en spelletjes zal de lange rit erg snel voorbij gaan!

Onvergetelijke souvenirs

fototoestel
Vergeet je fototoestel niet mee te nemen om onvergetelijke momenten vast te leggen. Ben je een vintage-liefhebber? Kies dan voor een Fujifilm Instax instant camera en druk je foto’s meteen af. Ben je al een pro? Een reflex fototoestel is je trouwste bondgenoot om beelden van hoge kwaliteit te maken.