Home    Thuis    Lang leve België!

Lang leve België!

door | jul 15, 2015 | In de keuken, Thuis

Op 21 juli vieren we de nationale feestdag! Velen noemen ons land klein, maar het telt toch vele internationale sterren. Denk maar aan de Rode Duivels, Stromae, Eddy Merckx, Jacques Brel, … Ook ons eten en drinken wordt in het buitenland gesmaakt. Vier dit nationale feest met enkele typisch Belgische versnaperingen en natuurlijk de bijhorende drank!

NationaleFeestdag_Bier2

Een lekker pintje

Belgen zijn bekend om hun lekker bier, gebrouwen in alle hoeken van het land. Elk dorpje in België telt zijn cafés. Maar wat als je thuis, zelf je pintjes kon tappen? De Philips Perfect Draft is ideaal voor een gezellige avond onder vrienden.

Frietjes à volonté

Frietjes in een hoorntje, in een pakje, tussen een broodje, bij een hoofdgerecht… ze smaken altijd wel! De FriFri F1518 is een semiprofessionele friteuse waarmee je het hele gezin blij maakt, inclusief jezelf want deze frituurpan is vaatwasbestendig voor een eenvoudige reiniging!

NationaleFeestdag_Frietjes
NationaleFeestdag_Chocoladefontein

Gezellig samen smullen

Voor de liefhebbers van chocolade die eens iets anders willen dan een reep of een mousse bestaan er chocoladefonteinen. Plaats je toestel op tafel en verwen je gasten met vers fruit of marshmallows. Zij kunnen deze naar hartenlust in de fontein dippen.

Brussel of Luik

Bak heerlijke wafels voor het hele gezin met de FriFri WA106A. Hou je van Brusselse of Luikse wafels? Met veel slagroom of luchtig? Dit wafelijzer is uitgerust met een regelbare thermostaat en een indicatielampje voor een groot gebruiksgemak. Smakelijk!

NationaleFeestdag_Wafels

Wat is jouw favoriete Belgische specialiteit? Laat het ons weten!