Home    Thuis    Voor jou getest: Livia, stopknop voor pijnlijke regels

Voor jou getest: Livia, stopknop voor pijnlijke regels

door | mrt 20, 2018 | Schoonheid & Welzijn, Thuis

Livia KitVoor de meeste vrouwen vormen maandstonden een pijnlijke periode. Rugklachten, steken en krampen in de onderbuik,…  De Livia bevat 2 ‘Flower Pads’: elektroden die je op pijnlijke zones kleeft om de pijn te verlichten. Dat is de theorie, maar werkt het ook? Dat testte onze blogster Shana voor jou uit. Lees haar verslag!

Wat zit er in de Livia Starter Kit?

Livia_handleidingenDe startersset bevat het Livia-toestel, 2 elektroden, 1 paar Gel Pads (voor 3 maanden) zodat de elektroden aan de huid blijven kleven, een USB-kabel om het toestel op te laden, een turquoise en een witte hoes, een wit transportdoosje en handleidingen in het Frans en Nederlands.

Hoe werkt het?

Het toestel is klein en licht en dankzij het handige transportdoosje neem ik het overal mee naartoe in mijn werktas. Die ochtend op kantoor stap ik het toilet binnen en plaats ik de elektrodes op de pijnlijke zones, vooral mijn onderbuik. Het Livia-toestel zelf maak ik vast aan mijn riem dankzij de handige klip aan de achterkant van het product.

Daarna zet ik het aan, kies ik het intensiteitsniveau en voel ik lichte tintelingen. Momenteel staat de Livia op het 5de niveau van de 25. Ik stap de ruimte uit en niemand ziet dat ik de Livia draag. Zalig!

Livia_padsOok ’s nachts gebruik ik het toestel. Ik heb soms moeilijkheden om in slaap te vallen door de onverdraaglijke pijn in mijn onderrug als ik lig. En ik word er ook wakker van. Is het dan niet vervelend om te slapen met zo’n toestel op je buik of rug? Mij stoorde het alvast niet omdat ik meestal op mijn zij in slaap val.

En, verlicht het de pijn?

Livia_transportdoosjeIk moet toegeven dat ik aangenaam verrast ben. Het toestel neemt de pijn weg, het klopt echt! Zodra ik het toestel afzet, neemt de pijn geleidelijk aan weer toe. Wat een geniale uitvinding. Wel spijtig dat de Livia maar 2 elektrodes bevat want ik heb vaak pijn in mijn onderrug én onderbuik. Misschien moet ik mij maar 2 Livia’s aanschaffen? 😉

Nog een belangrijk detail: ook in de auto heb ik soms steken in mijn buik. Met de Livia is dat verleden tijd! Na enkele minuten vergeet je het toestel zelfs helemaal.

Mijn score op 10

In mijn ogen verdient de Livia een mooie 8.5/10. De Livia oogt mooi en discreet, is gebruiksvriendelijk en werkt optimaal. Zodra je het toestel aanzet, neemt de pijn af. Echt een aanrader voor vrouwen met pijnlijke maandstonden, zo wordt deze vervelende periode iets draaglijker. Gedaan dus met pijnstillers te slikken! Ik ben overtuigd, nu jij nog!