Home    Thuis    De Neato-robotstofzuiger voor jou getest

De Neato-robotstofzuiger voor jou getest

door | mei 3, 2018 | Thuis

Neato-stofzuigerDe Neato Botvac D703 Connected-robotstofzuiger wordt een maand lang mijn schoomaak-buddy! Ik kan je al verklappen dat hij er prachtig uitziet met zijn strak design. Maar… is hij ook efficiënt? Je bent waarschijnlijk even benieuwd als ik. Lees snel mijn verslag hieronder!

Doos, open u

Ik leg de doos op tafel en neem er een kijkje in. Spannend! Deze Neato-robotstofzuiger is tamelijk licht en heeft een unieke D-vorm om dichter bij de muur en in hoeken te komen. Ik haal ook het compacte laadstation, de markeerstrips, de 2 zijborstels, de comborstel en de handleiding uit de doos. Ziezo, ik ben klaar om aan de slag te gaan. Of moet ik eerder zeggen ‘Neatoke’ is er klaar voor? 😉

Neato is ready to go!

stofEerst download ik snel de Neato-app om de vooruitgang van mijn robotstofzuiger op de voet te volgen. Waarvoor dient deze app concreet? Gebruik de Neato-applicatie om je Neato Botvac D703 Connected op afstand te starten, stoppen, onderbreken, programmeren en om meldingen te ontvangen. Goed om te weten: Neatoke werkt met een wifiverbinding.

Klaar voor de lancering? 😉 Ik druk op de zwarte knop onderaan links van het toestel en de robotstofzuiger schakelt aan. Hij rijdt achteruit en begint meteen mijn ruimte af te bakenen dankzij zijn revolutionaire lasertechnologie. Ik bedoel hiermee dat hij eerst de muren van mijn ruimte netjes volgt om mijn vloer mooi in kaart te brengen. Nadien maakt deze stofzuiger mooie S-vormen van de ene muur naar de andere om zeker alle stofjes op te zuigen. Mijn eerste indruk? Mijn woonkamer is grondig en snel schoongemaakt. Ik ben onder de indruk!

Alle voordelen op een rijtje

Wist je dat enkel de Botvac Connected uitgerust is met 2 reinigingsmodi? De Eco-modus en de Turbo-modus. Met de energiebesparende Eco-modus is mijn vloer gereinigd in stilte maar het duurt iets langer. En de Turbo-modus zorgt voor een zeer krachtige reiniging met een maximale zuigkracht. Ik kies steeds de Turbo-modus en dan maak ik buiten mijn ramen schoon terwijl mijn robot mijn huis stofzuigt.

Wil je hem graag programmeren? Dat kan! Stel een weekschema in. Snel en eenvoudig dankzij de praktische app. Zo kom je na het werk altijd in een schoon huis terecht.

Bovendien kan deze Neato-robotstofzuiger mooi onder mijn radiotoren en meubels rijden omdat hij platter is dan sommige andere robotstofzuigers.

Nog een leuk pluspunt: Neatoke wordt geleverd met markeerstrips. Ik leg bijvoobeeld deze dunne zwarte band op mijn vloer om te verhinderen dat hij mijn keuken binnenrijdt terwijl ik kook. Echt een handige uitvinding!

Missie volbracht!

robotstofzuiger

Voor mij verdient deze Neato-robotstofzuiger een mooie 9 op 10. Ik heb er niets op aan te merken! Behalve dat deze schoonmaak-partner niet echt goedkoop is. Tja, om een kwaliteitsrobotstofzuiger in huis te halen, moet je er soms iets voor over hebben. Ik zou niet meer zonder kunnen. Hij is echt ideaal voor het grondig opzuigen van alles wat op de vloer terechtkomt, zoals zand, kruimels en stof. Een toppertje!