Home    Thuis    Onmisbaar in je home office

Onmisbaar in je home office

 Of je nu thuis of op kantoor werkt, studeert of speelt: hoe comfortabeler je bureau, hoe aangenamer vertoeven. Bij Vanden Borre zit je goed voor must-haves en nice-to-haves die je (home) office helemaal AF maken. Heb je de volgende accessoires al in huis, eh … office?

Door Vanden Borre Magazine

 Laptop

Je vindt bij Vanden Borre sowieso de laptop die je zoekt, want we hebben meer dan 150 modellen voor je klaarstaan van verschillende merken waaronder Apple, Acer, Asus, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, MSI en Toshiba. Van een klassieke laptop tot een chromebook, macbook, een laptop voor gaming of een tablet pc. Tip: volg onze computerwijzer en vind de laptop die bij je past!

 

Internet

Geen laptop zonder een vlotte internetverbinding via een wifirouter, een wifirepeater of een powerline-adapter van gekende merken zoals Devolo of TP-LINK. Geen idee welk toestel je nodig hebt? Beantwoord enkele eenvoudige vragen van onze netwerkwijzer en wij stellen je een selectie toestellen uit ons gamma voor die perfect aansluit bij jouw behoefte!

 Monitor

Je laptop heeft een klein(er) scherm en dat kan soms voor nek- of rugklachten zorgen. Steek die klachten de loef af en haal een tweede beeldscherm in huis. Naast klassieke schermen kan je ook voor een curved monitor gaan zoals de Samsung T55. Het originele ontwerp ontving zelfs een oogcomfortcertificaat van TÜV Rheinland, een toonaangevend internationaal testinstituut. Zij concludeerden dat dit type scherm minder belastend is voor de ogen. Bovendien zorgt het minimalistische ontwerp samen met de ingebouwde stereospeler voor een stijlvolle look.

Muis

Hoeveel uur per dag heb jij de muis van je computer vast? Als je moet tellen, dan besef je dat een goede muis geen luxe is. De Logitech MX Anywhere 3 is compact, ergonomisch, licht en gebruiksvriendelijk. De lasersensor werkt vlot op iedere ondergrond. De draadloze muis laadt supersnel op: na enkele minuten kan je weer uren verder. En met het MagSpeed scrollwiel scan je webpagina’s in seconden. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Printer

Je kunt niet naar je kantoor of school, maar wil wel printen? Haal zelf een printer in huis. Kies voor een compacte printer of ga ineens voor een multifunctioneel model. Onze favoriet? De Canon PIXMA is een echte all-in-one printer. Naast printen kan je ook snel en vlot scannen en kopiëren. Werk draadloos via jouw computer, tablet en smartphone of rechtstreeks met een SD-kaart. Dankzij de straffe printresolutie scoren al jouw documenten en afbeeldingen hoog op de kwaliteitsschaal.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

 

 Laptop / Tablet pc / 2-in-1

DEVOLO MAGIC 2 WIFI MULTIROOM KIT

TP-LINK DECO P9 (3-PACK) WHITE

SAMSUNG LC27T550FDUXEN

LOGITECH MX ANYWHERE 3

Canon PIXMA

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...