Home    Thuis    Onmisbaar in je home office

Onmisbaar in je home office

 Of je nu thuis of op kantoor werkt, studeert of speelt: hoe comfortabeler je bureau, hoe aangenamer vertoeven. Bij Vanden Borre zit je goed voor must-haves en nice-to-haves die je (home) office helemaal AF maken. Heb je de volgende accessoires al in huis, eh … office?

Door Vanden Borre Magazine

 Laptop

Je vindt bij Vanden Borre sowieso de laptop die je zoekt, want we hebben meer dan 150 modellen voor je klaarstaan van verschillende merken waaronder Apple, Acer, Asus, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft, MSI en Toshiba. Van een klassieke laptop tot een chromebook, macbook, een laptop voor gaming of een tablet pc. Tip: volg onze computerwijzer en vind de laptop die bij je past!

 

Internet

Geen laptop zonder een vlotte internetverbinding via een wifirouter, een wifirepeater of een powerline-adapter van gekende merken zoals Devolo of TP-LINK. Geen idee welk toestel je nodig hebt? Beantwoord enkele eenvoudige vragen van onze netwerkwijzer en wij stellen je een selectie toestellen uit ons gamma voor die perfect aansluit bij jouw behoefte!

 Monitor

Je laptop heeft een klein(er) scherm en dat kan soms voor nek- of rugklachten zorgen. Steek die klachten de loef af en haal een tweede beeldscherm in huis. Naast klassieke schermen kan je ook voor een curved monitor gaan zoals de Samsung T55. Het originele ontwerp ontving zelfs een oogcomfortcertificaat van TÜV Rheinland, een toonaangevend internationaal testinstituut. Zij concludeerden dat dit type scherm minder belastend is voor de ogen. Bovendien zorgt het minimalistische ontwerp samen met de ingebouwde stereospeler voor een stijlvolle look.

Muis

Hoeveel uur per dag heb jij de muis van je computer vast? Als je moet tellen, dan besef je dat een goede muis geen luxe is. De Logitech MX Anywhere 3 is compact, ergonomisch, licht en gebruiksvriendelijk. De lasersensor werkt vlot op iedere ondergrond. De draadloze muis laadt supersnel op: na enkele minuten kan je weer uren verder. En met het MagSpeed scrollwiel scan je webpagina’s in seconden. Beschikbaar in verschillende kleuren.

Printer

Je kunt niet naar je kantoor of school, maar wil wel printen? Haal zelf een printer in huis. Kies voor een compacte printer of ga ineens voor een multifunctioneel model. Onze favoriet? De Canon PIXMA is een echte all-in-one printer. Naast printen kan je ook snel en vlot scannen en kopiëren. Werk draadloos via jouw computer, tablet en smartphone of rechtstreeks met een SD-kaart. Dankzij de straffe printresolutie scoren al jouw documenten en afbeeldingen hoog op de kwaliteitsschaal.

 

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

 

 

 Laptop / Tablet pc / 2-in-1

DEVOLO MAGIC 2 WIFI MULTIROOM KIT

TP-LINK DECO P9 (3-PACK) WHITE

SAMSUNG LC27T550FDUXEN

LOGITECH MX ANYWHERE 3

Canon PIXMA

In hetzelfde thema

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Je gegevens overzetten naar een nieuwe Mac

Heb je net een nieuwe Apple Mac gekocht en wil je al je documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen overzetten? De Migratie-assistent kopieert al je bestanden van je oude Mac naar je nieuwe. Zo hoef jij dat niet handmatig te doen.Stap 1: de computers...

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Bose QuietComfort Earbuds II uitgetest

Ik ben een echte liefhebster van dancemuziek en mocht enkele weken doorbrengen met de draadloze Bose QuietComfort Earbuds II. Deze prachtige high-end oortjes zitten perfect in mijn oren bij eender welke activiteit: bij het sporten, bij het schoonmaken of bij het...

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900

Voor jou getest: de Bose Smart Soundbar 900Dit is de test waar ik de afgelopen maanden eerlijk gezegd het meest naar heb uitgekeken: de Bose Smart Soundbar 900! Tovert hij mijn woonkamer samen met de Bose Bass Module 700 om tot een bioscoop? Je ontdekt het...