Home    Thuis    Opgeruimd staat netjes: kreukvrij het nieuwe jaar in

Opgeruimd staat netjes: kreukvrij het nieuwe jaar in

Een verzorgde look, een strak lijf, een heerlijk kopje koffie, een stofvrij huis: stuk voor stuk zaken die je in het nieuwe jaar blij en gelukkig kunnen maken. Deze nieuwigheden van absolute topmerken zijn alvast een flinke stap in de goede richting.

Door Vanden Borre Magazine

door | 10 december | Thuis

Mannen die een elektrisch scheerapparaat zoeken, kunnen met de ogen dicht voor Braun kiezen. Bij de Series 7 70-S7500cc leest de AutoSense-technologie automatisch de dichtheid van je baard. De Series 8 8413s steunt op de unieke sonische technologie van Braun, die 10.000 microvibraties gebruikt om meer haartjes te kunnen vastgrijpen. De Series 9 Pro 9415s is superefficiënt, of je nu een baard van 1, 3 of 7 dagen hebt. De Series 9 Pro 9475cc pronkt dan weer met de allereerste oplaadhoes.

Met de Solis Perfetta Barista Plus haal je een compacte espressomachine in huis. Deze razendsnelle verwent je in amper 40 seconden met het heerlijkste zwarte goud. Ook met de smetteloos witte BCC02WHMEU automatische espressomachine van Smeg is je bakje troost in enkele seconden klaar.

Om alles mooi in balans te houden, is een weegschaal die tal van lichamelijke parameters meet dan weer een prima keuze. De Terraillon Master Fit meet naast je gewicht ook je spier- en botmassa, lichaamsvocht, vetpercentage en BMI haarfijn op. En zet ze dankzij de connectiviteit met wifi vlot en automatisch over naar je gezondheidsapp.

Met de nieuwe Berry Crush reeks blijft BaByliss de absolute referentie in professionele haarverzorging. De Berry Crush 230 is een hoogwaardige stijltang met Advanced Ceramics verwarmingssysteem. De Berry Crush Wand is een extra lange, conische krultang met kwartskeramische cilinder, voor vloeiende krullen met een gladde afwerking. De Berry Crush Tong is een middelgrote krultang, voorzien van een kwartskeramische cilinder met gebruiksvriendelijke hendel. En de Berry Crush 2200 is een krachtige, compacte haardroger die extra comfortabel in de hand ligt.

Bij het strijksysteem S Pure Plus van Laurastar zorgen unieke technologieën voor uitzonderlijke resultaten. De actieve strijkplank is voorzien van een aanzuig- en opblaassysteem met twee snelheden dat lucht onder de strijkhoes blaast. Met de kledingstomer SteamOne SN300SB strijk je in enkele seconden alle plooien glad. Aangezien de 100 °C hete stoom zo goed als alle bacteriën doodt, wordt je kledij tegelijk ook gedesinfecteerd. 

Rowenta pakt uit met twee innovatieve draadloze steelstofzuigers met een flexibele buis die viermaal verder reikt dan normaal. Dankzij de ledverlichting op de zuigmond maak je ook donkere plekken grondig schoon. De RH9889WO X-FORCE FLEX 11.60 heeft twee 25,2 V batterijen die elk goed zijn voor een autonomie van 45 minuten. De Digital Force-motor heeft een maximale zuigkracht van 130 Air Watt. De RH9959WO X-FORCE FLEX 14.60 heeft een batterij van 32,4 V die tot 70 minuten meegaat. De Digital Force-motor haalt tot 200 Air Watt.

De muntgroene Jet 75 Turbo steelstofzuiger van Samsung heeft een maximale zuigkracht van 200 Air Watt. Volledig opgeladen, houdt hij het een vol uur vol. Met de optionele Spinning Sweeper kan je je harde vloeren ook moeiteloos dweilen.

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

BRAUN SERIES 7 70-S7500CC

BRAUN SERIES 8 8413S

BRAUN SERIES 9 PRO 9415S

BRAUN SERIES 9 PRO 9475CC

SOLIS BARISTA PERFETTA PLUS BLACK

SMEG BCC02WHMEU

TERRAILLON MASTER FIT

BABYLISS BERRY CRUSH 230-2183PE

BABYLISS BERRY CRUSH WAND 2523PE

BABYLISS BERRY CRUSH TONG 2524PE

BABYLISS BERRY CRUSH 2200-5753PE

LAURASTAR S PURE PLUS

STEAMONE SN300SB

ROWENTA RH9889WO XFORCE FLEX 11.60 DUAL BATTERY

ROWENTA ROWENTA RH9959WO X-FORCE FLEX 14.60

SAMSUNG JET75 TURBO

In hetzelfde thema

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Drie supercadeaus voor een SuperMama

Liet mama het voorbije jaar wel eens verstaan dat haar laptop stilaan aan vervanging toe is? Sakkert ze geregeld dat de waterkoker veel te traag is of eigenlijk niet de gewenste temperatuur haalt? Of heeft ze dringend nood aan een betrouwbaar extern geheugen? Jij weet...

Action cam GoPro Hero 10: de test

Action cam GoPro Hero 10: de test

Ooit al filmpjes gezien van skiërs of fietsers die tegen waanzinnige snelheden een berg afvliegen? Die beelden maken ze in veel gevallen dankzij een GoPro-camera. En guess what, de afgelopen dagen kreeg ik de kans om de GoPro Hero 10 te testen. Trek jij met mij op...

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Test: Samsung Galaxy Tab S8 Series

Ik mocht de gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S8 Series drie weken testen. Wat zijn hun sterke punten en zijn ze alle lof waard? Lees mijn indrukken over de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ en Galaxy Tab S8 Ultra!Knap design in 3 formaten Heel benieuwd, haal ik de drie...

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Voor jou getest: de Canon EOS R6-hybride camera

Product- en reisfotografie, maar ook video's voor cinema en sociale media zijn mijn passie. Ik was dus in de wolken toen ik de Canon EOS R6-kit en de RF 24-105mm F4-7.1-lens mocht uittesten. Zelf werk ik vooral met fototoestellen van Sony, dus het was een uitdaging om...