Home    Thuis    Opgeruimd staat netjes

Opgeruimd staat netjes

door | feb 19, 2019 | Thuis

Een gezellig huis is een huis waar in geleefd wordt, maar toch is het leuk als alles achteraf ook weer snel is schoongemaakt en opgeruimd. Een beetje hulp nodig op dat gebied? Dan hebben we goed nieuws, want soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Wij zetten er alvast vier op een rij.

Hoogtewerken

Een opgeruimd gevoel creëeren en ruimte besparen in je berging? De slimme stapelkit van WPRO helpt je je droger op je wasmachine te stabiliseren met een Safe-in-Lock® bevestigingssysteem.

De uitschuifbare legplank biedt bovendien een handig extra werkblad om je droogkast in en uit te laden en om je wasgoed op te vouwen.

De universele stapelkit is geschikt voor alle toestellen van 60 op 60 cm en installeer je makkelijk zelf.

wpro, stapelkit, opvouwsysteem, opbergsysteem, wasmachine, droogmachine

Less is more

De compacte Proline PLI 135-F-2-LED-inbouwkoelkast biedt verrassend veel ruimte en heeft alles in huis om je wekelijkse boodschappen netjes op te bergen. Ze beschikt over een grote groentelade en drie handige deurvakken, waaronder één speciaal vormgegeven flesvak. De glazen legplanken zijn makkelijk schoon te maken, en dankzij de ledverlichting is de PLI 135-F-2-LED extra zuinig in verbruik.
Proline, PLI 135-F-2, inbouwkoelkast, veel ruimte, lesverlichting, glazen legplanken, deurvakken, compact

 

Eco-logisch

De Proline PSI 47 W-B-X inbouwvaatwasser verzekert een schitterend resultaat en een laag energieverbruik. Je wast er probleemloos tot twaalf couverts in één keer mee af. Het eco-programma werd speciaal ontwikkeld om minder water en energie te verbruiken. Op het ingebouwde lcd-scherm met ledindicatoren volg je de resterende programmatijd. En wil je naast de energiebesparing ook genieten van het voordelige nachttarief? Programmeer je vaatwasser dan tot negen uur vooraf met de slimme startuitstelfunctie.

proline, PSI 47 W-B-X, inbouwvaatwasser, laag energieverbruik, eco-programma, A++, ledindicatoren, energiebesparing, startuitstelfunctie, nachttarief

wpro, magnetische ontkalker, kalkvorming, waterontharder, kalksteenmoleculen, laag energieverbruik, universele ontkalker, was- en vaatwasmachine

Extra zorg dragen voor je vaatwasser?

De WPRO magnetische ontkalker voorkomt kalkvorming zonder de structuur van het water te wijzigen – in tegenstelling tot waterontharders. De magneet zorgt ervoor dat kalksteenmoleculen zich niet aan elkaar of aan de wanden van het toestel kunnen hechten en voert ze met het afvalwater af. Het resultaat? Een lager energieverbruik én een langere levensduur voor je toestel. De universele ontkalker wordt gemonteerd tussen de kraan en de aansluitingsslang van het toestel en is geschikt voor alle was- en vaatwasmachines.

Meer informatie over onze producten? Je leest er alles over in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine!