Home    Thuis    Papa’s stomen ook!

Papa’s stomen ook!

(Te) vaak staat mama in voor de was, de plas en de strijk. Komt papa (te) vaak af met de smoes dat hij niet kan strijken? No problemo, haal 1 van de volgende 3 kledingstomers in huis waarmee hij de klus supermakkelijk klaart. Ready, set, steam it.

Door Vanden Borre Magazine

door | 28 april | Thuis

Design kledingstomer

Wauw, wat ziet die SteamOne er goed uit! En je zal ‘m nog meer bewonderen als je weet wat deze draadloze kledingstomer allemaal kan. Kleren gewassen? Top! Kleren gedroogd? Top! Kleren verkreukeld? Aiaiai: haal deze kledingstomer boven en strijk de plooien van jullie favoriete broek, rok, hemd, … glad in enkele seconden. Gaat nog makkelijker dankzij de meegeleverde accessoires waaronder een kledinghaak, antipluisborstel en etui om ‘m mee te nemen op reis.

Onze blogster Shana heeft de SteamOne-ontkreuker voor jou getest. Lees snel haar artikel!

Draagbare kledingstomer

IGGI is de eerste draagbare zuiverende kledingstomer van Laurastar. Hij is verkrijgbaar in wit en rood, zodat hij altijd bij je interieur past en je ‘m niet hoeft weg te stoppen. Komt goed uit, want je zal ‘m veel gebruiken om je favoriete kledingstukken in 1, 2, 3 glad te stomen én te zuiveren van de virussen, microben en bacteriën om je heen. Wordt geleverd inclusief waterfles, warmtebestendige want en etui om de stomer makkelijk mee te nemen. Wij zetten voor jou alle voordelen van deze IGGI-ontkreuker op een rijtje.

Stomer en strijker in één

De IXEO+ is de alles-in-één strijkoplossing van Calor, waarmee je ineens kan stomen en strijken zonder gebruik van een aparte strijkplank! De IXEO+ beschikt over een ingebouwd Smart Board systeem met 3 standen, zodat je zowel rechtop als horizontaal als in een hoek van 30° kan stomen en strijken. Mooi meegenomen: de natuurlijke kracht van de stoom elimineert tot wel 99,9% van de virussen, microben en bacteriën die ongemerkt je kledij bevolken.

Onze blogster Jeanne heeft deze Calor-ontkreuker voor jou getest. Benieuwd naar het resultaat?

Tip: duurzaam wassen en drogen?

We helpen je graag bij de selectie van je nieuwe wasmachine, wasdroger en stomer. Je vindt duurzaamheid belangrijk? Wij ook! Wist je dat we het energielabel altijd vermelden bij de productomschrijving in de winkel én online? Zo weet jij meteen ook of jij je ecocheques kan gebruiken!

Meer informatie over onze diensten? Lees er alles over in Vanden Borre Magazine of op vandenborre.be.

STEAMONE SN300SB

LAURASTAR IGGI RED

CALOR QT1510CO IXEO+

In hetzelfde thema

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Een week met de draadloze Bluetooth-oortjes Jabra Elite 3

Met Jabra ben je altijd zeker van een superieure geluidskwaliteit, om naar muziek te luisteren maar vooral om telefoontjes te plegen. Onlangs werd een nieuw gamma gelanceerd, de Jabra Elite 3 oortjes, en ik kreeg de kans om ze te testen. En dat doe ik met plezier,...

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Superprofessioneel vloggen, megamakkelijk opladen

Klaar om te knallen met je nieuwe vlogs? Wij selecteerden drie accessoires die het werk van elke vlogger naar een hoger niveau tillen. Zit je intussen weer eens met een platte batterij? Zowel thuis als onderweg kan je terugvallen op slimme opladers die er ook nog eens...

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

7 nagelnieuwe tablets met een grote T

Bioscoopzaal, topcamera, vergaderinstrument, presentatietool, gaming room, notitiebook en tekentafel: de tablets van tegenwoordig kunnen werkelijk alles. Wij gidsen je langs 7 hoogkwalitatieve nieuwkomers op de markt.Ongelooflijk veelzijdig, onmiskenbaar iPad Met...