Home    Thuis    Het perfecte cadeau voor dit eindejaar!

Het perfecte cadeau voor dit eindejaar!

door | dec 15, 2017 | Thuis

Verwen je familie, vrienden of jezelf! Geef hen meer tijd, een goede conditie of ontspannende momenten. Deze laatste nieuwe hebbedingen doen precies dat!

Geef meer vrije tijd

Wie wil er nu niet meer tijd voor zichzelf? Dankzij de robotstofzuiger van BLACK+DECKER hoef je alvast niet meer zelf te stofzuigen en ligt je woning er toch kraaknet bij. Dit slim toestel gaat behendig obstakels en trappen uit de weg en verhoogt automatisch zijn zuigkracht als hij tapijt onder zijn wielen voelt. Je programmeert hem eenvoudig via bluetooth met de Smart Tech-app en hij neemt dit vervelende karwei van je over.

robotstofzuiger, black+decker

Met een Philips PerfectCare Elite-stoomgenerator (GC9650/80) wordt strijken kinderspel. De OptimalTEMP-technologie past in een oogwenk de temperatuur en het stoomdebiet aan je kledingstuk aan zodat alle kreuken binnen de kortste keren weg zijn. En het onderhoud is ook zo gefikst: een druk op de exclusieve Easy De-Calc Plus-knop en klaar!

En nu enkel nog plannen wat je met je vrije tijd wilt doen!

stoomgenerator, strijkijzer, philips

Schenk een perfecte conditie

Een goede gezondheid en conditie zijn vitaal. Met de Samsung Gear Fit2 Pro-armband en het Gear Sport-horloge houd je letterlijk een vinger aan de pols van je conditie. Beide zijn uitgerust met een hartslagmeter, herkennen automatisch je activiteiten, zijn waterbestendig en ondersteunen een hele reeks fitness-apps. Zo werk je vlotjes naar je persoonlijke doelen toe.

Samsung, gear sport, sporthorloge, fitnesswracker
De beat van een leuk nummer motiveert je als geen ander om je doelen te halen! De Monster iSport-oortjes zijn ideaal om te sporten met muziek. Het Achieve-model heeft SecureFit-sportclips zodat je oortjes altijd perfect blijven zitten. Het Victory-model is bovendien  uv- en zweetbestendig, afspoelbaar en geleverd met antimicrobiële oortjes. Freedom is dan weer het draadloze model uit de familie. Nummers kiezen, het volume aanpassen en oproepen beantwoorden doe je met eenvoudige vingertik.

Laat die conditie maar komen!

Dompel je onder in een bioscoopervaring

Een Oled-tv biedt je innovatief kijkplezier. Zo heeft de Panasonic TX-55EZ950E ‘4K Pro HDR’ aan boord. Dat zijn maar liefst acht miljoen dynamische pixels die je een ultrarealistische visuele ervaring geven. De Studio Master HCX2-processor zorgt voor ongeziene rekenkracht en haarscherp licht en schaduw.

panasonic, oled tv, bioscoopervaring

En om de bioscoopervaring compleet te maken vult de uiterst krachtige maar slanke Philips Fidelio B1/12-soundbar je hele living in een intens surroundgeluid. De vier luidsprekers, twee tweeters en zes versterkers katapulteren je middenin de actie. Of sluit je computer, tablet of smartphone aan en start een feestje met 320 watt aan muziekvermogen.

Want na de inspanning is het tijd voor ontspanning!

Ontdek nog meer van de allernieuwste toestellen en hun specificaties in het Vanden Borre wintermagazine.