Home    Thuis    Project home: 8 toptoestellen voor een gezellige thuis

Project home: 8 toptoestellen voor een gezellige thuis

door | jan 26, 2018 | Thuis

Je eigen droomhuis creëren, en het bovendien helemaal future-proof maken? Wij selecteerden speciaal voor jou acht toestellen, voor je keuken en woonkamer, die dat alvast een stuk eenvoudiger maken. Thuiskomen was nog nooit zo leuk.

Knappe keukenhelden

Je kookt graag, maar het liefst snel en efficiënt? Met onze keukentoppers is het zo gebeurd. Van voorzichtig sudderen tot bakken op hoge temperatuur: dankzij de flexibele inductietechniek van de Siemens EX 851 FEC 1E stel je de temperatuur van je kookplaat in een handomdraai in. Met de flexInduction-technologie kies je bovendien helemaal zelf welk deel van je vuur je gebruikt. En ook voor ovengerechten maakt Vanden Borre je het leven makkelijk. Want dankzij de activeClean®-technologie van de Siemens HB 675 GBW 1 is ook het reinigen van je multifunctionele heteluchtoven een lachertje.

Is iedereen van tafel? Dan zorgt de Siemens SN658X03TE-vaatwasmachine in geen tijd weer voor schitterende glazen. En dat met een automatische wascyclus die tot 66% korter is dan die van andere vaatwassers! Dat geeft jou de tijd om te genieten van een heerlijk flesje wijn uit de Liebherr Vinothek WTb 4212. Op ideale temperatuur, natuurlijk.

Wijnkast, liebherr, vinothek

Zen de zetel in

Het werk zit erop en het moment is aangebroken om gezellig onderuit te zakken in de zetel. Met deze technologische snufjes maak je die knusse avonden nog aangenamer. De diepe kleuren en unieke Ambilight-technologie van de Philips 55POS9002/1 oled-tv toveren je woonkamer in geen tijd om tot een bioscoop.

Droom je liever helemaal weg bij je favoriete muziek in de beste geluidskwaliteit? SoundTouch biedt draadloos toegang tot al je liedjes. Bovendien kan je zelf slimme elementen blijven toevoegen aan je SoundTouchverbinding, zoals de SoundTouch 10, 20 of 30 draadloze speaker, of de weergaloze ST300 soundbar. Zalig ontspannen gegarandeerd.

Bose, SoundTouch, soundbar, ST10

Gezond naar dromenland

Aan alle mooie verhaaltjes komt een eind. Is ook je gezellige avond weer voorbij? Geen nood, de Philips HU4813/10-luchtbevochtiger zorgt voor een aangename slaapkamer. Deze luchtbevochtiger zorgt voor een constante vochtigheidsgraag en verspreidt 99% minder bacteriën dan ultrasone luchtbevochtigers. Voor een perfecte nachtrust.

Philips, luchtbevochtiger, luchtreiniger

Benieuwd naar manieren om ook van jouw huis een supergezellige thuis te maken? Je vindt inspiratie in de digitale versie van ons Vanden Borre Magazine (binnenkort beschikbaar)!