Home    Thuis    Slimme toestellen voor een betere gezondheid

Slimme toestellen voor een betere gezondheid

door | mrt 13, 2017 | Schoonheid & Welzijn, Thuis

Een slimme luchtreiniger die je waarschuwt voor ziekten en je gezondheid verbetert? Of een intelligente bloeddrukmeter waarmee je je bloeddruk nauwkeurig opvolgt? Anno 2019 is alles mogelijk! ’Connected health’-toestellen zorgen voor een gezonder leven dat je zelf in handen neemt!

Alle beetjes helpen…             

20170306_small_01Bij een gezonde levenswijze hoort een gezond gebit. Ook voor de allerkleinsten: met de Sonicare For Kids leren je kinderen spelenderwijs hun tanden efficiënt poetsen. Sparkly, de schattige poetscoach van de app, leert hen hoe ze te werk moeten gaan en beloont hen wanneer ze het goed doen. Verbind deze slimme elektrische tandenborstel met je smartphone of tablet. Sparkly wordt hun beste vriend tijdens het tandenpoetsen!

Zoek je een slimme tandenborstel voor volwassenen? Download de Oral-B-app en verbind je smartphone met een Genius-tandenborstel. Zo ontvang je realtime feedback over je poetswijze. Ben je goed bezig? Top! Kan het beter? Dan krijg je praktische tips.

20170307_small_05-1Voor een goede gezondheid is een zuivere lucht essentieel. Maar wist je dat de lucht in huis 10 keer ongezonder is dan de lucht die je buiten inademt? Verlucht daarom regelmatig je kamers (minstens 10 minuten per dag). Het voordeel van een slimme luchtreiniger? Hij verbetert de luchtkwaliteit in huis en verwijdert 99,95% van de allergenen en schadelijke stofdeeltjes. Het Dyson Pure Hot+Cool Link-model zorgen voor een makkelijke opvolging van de luchtkwaliteit via de Dyson Link-app.

Volg je gezondheid op de voet met je smartphone

Hoe verbeter je je gezondheid? Door die actief op te volgen! Maak kennis met slimme personenweegschalen en bloeddrukmeters voor een perfecte opvolging van je gezondheid.

Gewicht, BMI, spiermassa, vetpercentage, lichaamsvocht, of botmassa? Al deze gegevens verschijnen op je intelligente personenweegschaal. Het toestel stuurt na de meting automatisch een samenvatting naar de app op je smartphone of zelfs naar je dokter. Of je nu gewicht wil verliezen of gewoon iets aan je gezondheid wil doen: je doel wordt meetbaar en daardoor ook beter haalbaar.

20170306_small_04Je bloeddruk is een andere belangrijke gezondheidsparameter. Die hou je vlot bij met een intelligente bloeddrukmeter. En bij de dokter toon je in één-twee-drie grafieken van je bloeddruk via de app.

 

Motivatie is cruciaal

20170306_small_05Een goede gezondheid begint nog altijd bij de juiste motivatie: blijf in vorm of maak komaf met overtollige kilo’s dankzij smartwatches en activity trackers. Zij helpen je om je fysieke activiteiten te hervatten én vol te houden. Wil je je hartslag en polsslag kennen? Of ben je gewoon op zoek naar extra motivatie om te gaan joggen of te zwemmen? Laat je verrassen door de impact van smartwatches en activity trackers!