Home    Thuis    De slowjuicer Juice Expert 3 van Magimix voor jou getest

De slowjuicer Juice Expert 3 van Magimix voor jou getest

door | apr 20, 2017 | In de keuken, Thuis

Lekkere en gezonde sapjes of smoothies boordevol vitamines? Dat is kinderspel dankzij deze slowjuicer Juice Expert 3 van Magimix! Hij haalt alle vitamines uit je stukken fruit en perst ze traag waardoor je vloeibare creaties langer vers blijven zonder vruchtvlees of pitten. Benieuwd naar mijn verslag?

slowjuicer MagimixDe slowjuicer en zijn accessoires

In de doos vind je dit robuuste en tamelijk zware toestel van 7,5 kg met allerlei standaard accessoires. Een XL sapfilter, een XL Extra Press, een citruspers met kegels voor kleine en grote citrusvruchten, een extra brede invoerbuis, de handleiding, een receptenboekje en een handige spatel om je toestel makkelijk te reinigen.

Welke slowjuicer-recepten kan je maken?

Geen idee welke smoothies of sapjes je wil klaarmaken? Geen probleem. Neem een kijkje in het meegeleverde receptenboekje en kies uit meer dan 40 recepten. Wil je nog meer keuze? Download de handige Magimix-applicatie en ontdek meer dan 100 heerlijke slowjuicer-recepten. Je kan zowel een groente- als een fruitsapje kiezen. Voor ieder wat wils dus! Ik heb gekozen voor een sapje met appels, peren en banaan.

Slowjuicer smoothiesPlaats een glas onder de slowjuicer, leg je stukken fruit klaar en snij ze in 2 of 4 stukken, naargelang de grootte. Je hoeft je vruchten en groenten niet eens te schillen voor je ze via de invoerbuis in de slowjuicer stopt. Super handig!

Wens je zachte fruitsoorten als banaan, aardbeien, frambozen en ananas te gebruiken? Of verkies je een groentesapje met tomaten of amandelen en walnoten? Plaats dan de rode Extra Press in de Sapfilter zodat je vruchten of groenten hun aroma’s, vitamines, essentiële voedingstoffen volledig behouden.

Zin in een lekker en zelf geperst fruitsapje met of zonder vruchtvlees? De Juice Expert 3-slowjuicer van Magimix wordt geleverd met een kleine en een grote kegel voor citrusvruchten. Sinaasappelsap bevat een heleboel vitamines voor een goede start van je dag.

Slowjuicer reinigingEn de reiniging?

Maak je geen zorgen, deze slowjuicer is zeer makkelijk te reinigen. Gebruik de spatel om de restjes (schil en vezels) te verwijderen en plaats de onderdelen in de vaatwasser: opgeruimd staat netjes. Nu kan je volop genieten van je heerlijke zelfgemaakte sapjes. Cheers!

Mijn verdict?

Het is echt de moeite waard om dit professionele toestel in huis te halen! Deze slowjuicer biedt heerlijke sapjes en smoothies die je zelf in een handomdraai klaarmaakt. Bovendien mogen alle onderdelen in de vaatwasser. Er hangt wel een prijskaartje aan maar de stille werking en perfecte sapextractie van dit toestel zijn de prijs meer dan waard. Kortom een aanrader!