Home    Thuis    Snel de deur uit dankzij onze handige tips

Snel de deur uit dankzij onze handige tips

door | sep 19, 2018 | Thuis

Elke ochtend opnieuw samen ontbijten, de kinderen op tijd naar school brengen én de file trotseren: het is een hele uitdaging. Met deze vijf turbotips blijf je helemaal zen, wat er ook gebeurt.

1. Een goede voorbereiding is het halve werk

Drukke ochtend in het verschiet? Leg ’s avonds alles al klaar wat je de volgende dag nodig hebt. Zet je lunch klaar in de ijskast, zoek je outfit uit, verzamel al je spullen in je rugzak of aktetas. Dat bespaart je heel wat werk tijdens de ochtendspits!

2. Teamwork makes the dream work

Kinderen, een partner of roommates in huis? Maak goede afspraken om misverstanden te voorkomen. Spreek af wie wanneer in de badkamer mag, maak iemand verantwoordelijk voor het ontbijt en laat iedereen weten wanneer je wil vertrekken. Vele handen maken licht werk!

3. Multitasken tot kunst verheven

Nog snel een presentatie afwerken? Met zijn lichtgewichtdesign, stijlvolle textuurafwerkingen en unieke kleurenopties voegt de ASUS VivoBook S14 behoorlijk wat persoonlijkheid toe aan je mobiele levensstijl. De driezijdige NanoEdge-diplay en het ErgoLift-scharnier zorgen voor onberispelijke prestaties. Ideaal om snel en efficiënt te multitasken.

Asus, Vivobook, NanoEdge-display, ErgoLift-schanier, prestaties, multitasken

4. Zorg voor slimme ondersteuning

Laat je ondersteunen door de wondere wereld van de apps. In navigatie-apps als Waze stel je je bestemming in, en de app geeft je automatisch een melding wanneer je moet vertrekken op basis van realtime verkeersinformatie. Maar er zijn ook handige apps op de markt die je helpen om zacht wakker te worden, om snelle ontbijtrecepten op te halen, en nog veel meer. Hoera voor technologie!

5. Blijf rustig

Het gevoel van een chaotische en drukke start neem je vaak voor de rest van de dag mee. Neem daarom rustig je tijd voor je dagelijkse kop koffie en een voedzaam ontbijt. En wat er onderweg ook gebeurt, blijf vooral rustig. Je zal je er alleen maar beter door voelen.

Voor als er toch iets misgaat

Je smartphone op de keukenvloer laten vallen? Een kop koffie over de tablet gemorst? Maak je geen zorgen: dankzij de SFAM-verzekering is je toestel gedekt in geval van schade, oxidatie, diefstal en – afhankelijk van de formule – zelfs verlies. Je kan de verzekering afsluiten tot 30 dagen na aankoop en krijgt nu tijdelijk 30 euro terugbetaald op Infinity en Infinity+!

Ontdek alle formules van SFAM bij een Vanden Borre in je buurt of op www.vandenborre.be.